Închide meniul

„De zece ori mai puţin!” Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF: „Îl luam într-o lună în altă parte”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2024, 13:59

Reclamă
„De zece ori mai puţin! Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF: „Îl luam într-o lună în altă parte

"De zece ori mai puţin!" Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF: "Îl luam într-o lună în altă parte"

Mircea Lucescu, alături de Răzvan Burleanu / AS.ro

Mircea Lucescu a făcut un anunţ incredibil despre salariul negociat cu şefii FRF. „Il Luce” ar fi acceptat chiar să vină gratis la naţionala României, dar a fost refuzat de Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, antrenorul în vârstă de 79 de ani a cerut un salariu similar cu cel primit de predecesorii săi: Cosmin Contra, Mirel Rădoi şi Edi Iordănescu. Lucescu a dezvăluit că salariul anual este mai mic decât cel pe care îl primea, într-o singură lună, la Dinamo Kiev sau selecţionata Turciei.

Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF

Nu a existat negociere privind condiţiile financiare, ar fi vrut să antreneze gratis, este încă o dovadă de responsabilitate şi angajament. Vrem să tratăm acest moment cu seriorizitate şi profesionalism„, a declarat Răzvan Burleanu.

Cel mai titrat antrenor român asigură că nu a fost interesat în niciodată de partea financiară şi că îşi doreşte doar să facă performanţă sub tricolor.

Eu aşa am spus că vin gratis, dar mi s-a spus că nu se poate. Eu vin gratis din respect pentru naţională. Am zis că vreau exact ca ceilalţi dinaintea mea. De zeci ori mai puţin decât prin alte părţi. De bani nu cred că mai am nevoie, nu am fost niciodată aşa! Pe mine nu m-a interesat, nu am scos o vorbă. Cât credeţi că merit, nu vreau să fiu invidiat de nimeni. Vreau doar să facem performanţă!

Reclamă
Reclamă 4

E sub nivelul pe care îl luam pe lună decât în altă parte. Pe an aici sub nivelul pe lună… de 10 ori mai puţin! Pe mine nu mă interesează!„, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Din informaţiile apărute, Mircea Lucescu va avea un salariu la naţională asemănător cu cel pe care îl câştiga şi Edi Iordănescu. 27.000 de euro pe lună va câştiga „Il Luce” de la FRF, iar dacă va califica naţionala la Campionatul Mondial din 2026, va încasa o primă considerabilă, de 200.000 de euro.

Tehnicianul Mircea Lucescu revine la cârma echipei naţionale după 38 de ani, el devenind cel mai în vârstă selecţioner al României.

Reclamă

Mircea Lucescu a fost din toamna anului 1981 până în 1986 antrenorul echipei naţionale a României, cu care a reuşit calificarea la Campionatul European din 1984. A antrenat apoi pe Dinamo Bucureşti, formaţie la care a câştigat un titlu naţional (1989-1990) şi două Cupe ale României (1985-1986 şi 1989-1990), obţinând şi o calificare în semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Răzvan Burleanu, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la naţionala României şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce este transmisă exclusiv de Antena.

E un moment foarte deosebit pentru tot sportul românesc. O persoană marcantă în fotbalul mondial şi fără îndoială unul dintre cei mai mari antrenori. Mircea Lucescu se întoarce la naţională, după 38 de ani. Ne bucurăm că a revenit într-un moment foarte important. A venit astăzi momentul să trecem într-o nouă etapă. O nouă etapă pe care trebuia să o pregătim. Ne dorim să revenim la un CM.

FRF consideră că ‘Generaţia de Suflet’ are nevoie de un selecţioner care să o ducă la un nivel superior. Mircea Lucescu este persoana potrivită pentru a realiza acest obiectiv. Cu el pe banca tehnică suntem încrezători că echipa îşi poate îndeplini obiectivele”, a spus preşedintele FRF.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:42

Nadia Comăneci a făcut anunţul, după ce a luptat pentru bronzul de la sol: „Se va revizui”! Mesaj către Sabrina: „Ea are medalie”

17:12

Barcelona, lovitură pe piaţa transferurilor! Starul de la EURO 2024 de 60 de milioane de euro a bătut palma cu catalanii

17:04

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 august 2024

16:44

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Cine îi ia locul în echipa de start

16:40

Exerciţiul Sabrinei Voinea de la sol ar urma să fie reanalizat! Mesajul preşedintelui FIG către Nadia Comăneci

16:27

Mircea Lucescu i-a răspuns vehement lui Dorinel Munteanu, după ce „Neamţul” a spus că nu a ajutat fotbalul românesc: „Nu exista”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și