Închide meniul

Remiză în Malmo – PAOK, dubla care decide posibila adversară a FCSB-ului! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori

Alex Masgras Publicat: 6 august 2024, 22:26

Reclamă
Remiză în Malmo – PAOK, dubla care decide posibila adversară a FCSB-ului! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori

Remiză în Malmo - PAOK, meciul care decide posibila adversară a FCSB-ului! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori

Jucătorii lui PAOK se bucură după golul marcat de Baba, în duelul cu Malmo, din prima manşă a turului 3 preliminar UEFA Champions League / Profimedia

A fost remiză în Malmo – PAOK, dubla care decide posibila adversară a FCSB-ului din play-off-ul UEFA Champions League. Duelul dintre echipa lui Răzvan Lucescu şi campioana Suediei s-a încheiat 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia care va câştiga dubla va ajunge în play-off-ul UEFA Champions League, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea manşei dintre FCSB şi Sparta Praga.

Remiză în Malmo – PAOK, dubla care decide posibila adversară a FCSB-ului! Echipa lui Răzvan Lucescu a fost condusă de două ori

Echipa lui Răzvan Lucescu a obţinut doar un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Malmo, în prima manşă a turului 3 preliminar UEFA Champions League.

Suedezii au deschis scorul în minutul 28 al meciului de pe teren propriu, prin Jansson. Chiar înainte de pauză, Taison a restabilit egalitatea.

În minutul 67, suedezii au revenit în avantaj. Nanasi, care a pasat decisiv la primul gol, a marcat golul secund al celor de la Malmo.

Reclamă
Reclamă 4

Cu un sfert de oră înainte de final, Abdul Rahman Baba, fundaşul de 30 de ani al celor de la PAOK, a restabilit pentru a doua oară egalitatea. Până la final nu s-a mai marcat, astfel încât calificarea în play-off-ul Champions League se va decide la Salonic.

Gigi Becali, după ce a aflat că FCSB ar putea întâlni PAOK, în play-off-ul Ligii Campionilor

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce a aflat că FCSB ar putea întâlni PAOK, în play-off-ul Ligii Campionilor, în cazul în care campioana România trece de Sparta Praga şi echipa lui Răzvan Lucescu va elimina Malmo FF.

„Cred că vom juca împotriva lui Răzvan Lucescu. Bine, mai știi… Dar noi mai mult vrem împotriva lui decât cu Malmo. Că poate mă duc și eu dacă jucăm în Grecia. Că eu mă duc în Grecia.

Reclamă

E aproape de Sf. Dimitrie, de Sf. Grigore Palamas. Mă duc pe la sfinți. Vreau să văd cu cine mai mult Sf. Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Când vrea Domnul, bat orice echipă.

Mai avem puțin până în grupe, țaca-paca. Batem mâine pe Sparta, batem și pe Răzvan, țaca-paca, și suntem în grupe. Ce mare lucru? E imposibil? Unde e imposibil? Așa spunea lumea, că e imposibil? Ce, nu putem bate Sparta? Suntem în formă mare!

Totul e cum vrea Domnul. Și luăm bani mulți. Luăm 19 milioane de euro. Dacă ieșim din grupă luăm peste 50 de milioane. Cu tot cu bilete, luăm 70! Poate face Domnul mai departe, până acum a vrut”, a spus Becali, citat de gsp.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58

Sabrina Voinea, anunţ uluitor în scandalul legat de finala de la sol: „Poza pe care s-au bazat este falsă”

23:52

„Putem reuşi ceva măreţ” Alex Băluţă, plin de încredere după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Nici nu cred că se aşteptau”

23:46

Americanca Gabrielle Thomas, campioană olimpică la 200 metri liber!

23:38

„Băi, n-ai minte?” Fotbaliştii de la FCSB care au intrat în vizorul lui Gigi Becali, după remiza cu Sparta: „A fredonat-o acolo”

23:27

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

23:17

Gigi Becali, reacţie surprinzătoare după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Suntem cu un picior în grupele Ligii Campionilor”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și