Închide meniul

„Foarte slab!” Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 8:28

Reclamă
„Foarte slab! Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1! Oficialul campioanei nu s-a ferit de cuvinte

Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga - FCSB 1-1!

Mihai Stoica / Profimedia

Iată cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1. Oficialul roș-albaștrilor a dat toate cărțile pe față, după finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Elias Charalambous a avut o prestație solidă în cadrul partidei cu Sparta Praga, care a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Dat fiind rezultatul din Cehia, calificarea „se va juca” la București, pe data de 13 august.

Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1!

„MM” a dezvăluit că, în opinia sa, arbitrajul a fost foarte slab la duelul de la Praga. Acesta a amintit momentul în care Ștefan Târnovanu a primit un cartonaș galben, în minutul 40, pentru trageri de timp, dar și un fault asupra lui Radunovic, care nu a fost sancționat de către central.

„Să îi dai galben lui Târnovanu în minutul 40 e prea de tot, mai ales că noi nu am tras de timp! Mi s-a părut foarte slab arbitru! Nu vorbesc de intenție, dar mi s-a părut slab. Nu ai văzut faultul la golul anulat? Iar la intrarea asupra lui Radunovic e galben spre roșu! Nici la rugby nu se intră cum a intrat în Radunovic.

Bine că a fost arbitrul VAR atent la faza golului anulat. Putea să se gândească că nu a fost mare fault. Asta ne mai lipsea”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Centralul partidei dintre Sparta Praga și FCSB a fost Rohit Saggi, din Norvegia.

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1: „Îl conving”

Gigi Becali a anunţat un transfer după Sparta Praga – FCSB 1-1! Patronul roş-albaştrilor crede că îl va convinge miercuri pe Florin Tănase să semneze cu FCSB.

Gigi Becali a spus că nu e mulţumit nici de David Miculescu, nici de Daniel Popa. Chiar şi dacă nu bate palma cu Tănase, Becali tot e determinat să mai aducă un atacant la FCSB.

Reclamă

„Va veni un jucător, un atacant, trebuie neapărat. Nu avem atacant. Să vedem cu Tănase, cred că mâine (n.r.: miercuri) îl conving.

El va juca, cine să joace? (n.r.: Florin Tănase). Se antrenează.

N-avem atacant. Nici ăla, nici ăla nu au arătat nimic. David Miculescu mă aştepta să câştige duelurile. Nu a câştigat nici duelurile. Popa ăla măcar a câştigat duelurile”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Sparta Praga – FCSB 1-1 a fost LIVE TEXT pe AS.ro, în prima manşă a turului 3 preliminar UEFA Champions League. Campioana României a deschis scorul în minutul 61, prin Dawa, dar a fost egalată în minutul 78, după golul marcat de Olatunji.

În minutul 90+3, Sparta Praga a băgat pentru a doua oară mingea în poartă, dar VAR a intervenit şi a anulat golul pentru un fault asupra lui Ngezana. Returul are loc săptămâna viitoare, la Bucureşti.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:27

China a arestat o femeie suspectată de „defăimare’, după finala probei de tenis de masă, de la Jocurile Olimpice!

11:59

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă debutează la Paris. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

11:56

Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu

11:36

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Veste uriașă pentru jucătorii FCSB-ului

11:22

Gigi Becali s-a convins de Alexandru Băluță după Sparta Praga – FCSB 1-1: „E anti-gol!”. Ce a spus despre șansele de calificare

10:45

FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și