Închide meniul
LIVE TEXT

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Muhar, deschidere rapidă de scor! Start de meci perfect pentru echipa lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 8 august 2024, 20:58

Reclamă
Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Muhar, deschidere rapidă de scor! Start de meci perfect pentru echipa lui Dan Petrescu

Maccabi Petah Tikva - CFR Cluj LIVE SCORE (21:00)

Dan Petrescu, în timpul unui meci - Hepta

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE. Duelul dintre Maccabi Petah Tikva şi CFR Cluj, manşa tur din turul 3 preliminar al Conference League, se va disputa joi, de la ora 21:00, LIVE SCORE pe As.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Georgi Asparuhov Stadium este stadionul pe care se va desfăşura manşa tur a partide Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj, în Bulgaria.

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE

Min. 8: Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a şutat din unghi, portarul a respins în faţă, iar Muhar a fost atent şi a marcat cu uşurinţă.

Min. 4: Ocazie uriaşă pentru ardeleni! Mingea trimisă de Bîrligea a căzut pe transversală.

Min. 1: A început meciul!

Reclamă
Reclamă 4

Echipele de start:

Maccabi Petach Tikva: Wolff – Dezent, Karo, Galabov, Hendy, Cohen – Hazan, Yehoshuha, T. Glazer – Mahamid, Stor
Rezerve: Litvinov, Teper, Lugassy, Roizman, Azugi, Salem, Vered, Matuk, Cohen, Fuchs, Altoury

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, Kresic, Camora – Muhar, Artean, Tachtsidis – Korenica, Bîrligea, Deac
Rezerve: Gal, Hindrich, Abeid, Graovac, Kamara, Păun, Keita, Fica, Postolachi, Nkololo, Munteanu, Michael

Reclamă

Vicecampioana României a ajuns în această postură, după o victorie mare, 5-0, în deplasare, cu Neman Grodno. Maccabi Petah Tikva a ajuns în Conference League din Europa League, acolo unde a fost învinsă, cu 2-0 şi 5-0 de Braga.

Pe de altă parte, CFR vine după un eşec greu de digerat, pe teren propriu, 2-3 cu Universitatea Cluj. „Trebuie să sacrificăm meciurile din campionat. Cred că am jucat bine 40 de minute, am dominat, a fost o echipă pe teren. La pauză, am vorbit doar despre faze fixe, au egalat din fază fixă, apoi penalty.

Am avut niște ocazii incredibile la 3-2. Cred că un scor egal era normal. Am și jucat în 10 vreo 15 minute și tot am avut ocazii. Ăsta e prețul când schimbi mult”, a spus Petrescu, înainte de meciul cu israelienii.

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj | Prime de la Varga

Se pare că fiecare jucător de la CFR Cluj va încasa o primă de 10.000 de euro. Dacă vor trece de Maccabi Petah Tikva, ardelenii se vor duela în turul 3 priliminar cu învingătoarea dintre CSKA 1948 (Bulgaria) – Pafos (Cipru).

„Prima este pentru intrarea în grupele Conference League. Se ridică la 10.000 de euro, ceva de genul, e stipulat în contractele jucătorilor”, a declarat președintele Cristi Balaj.

”Până la grupele Conference League mai sunt patru meciuri. Mai e mult de muncă, avem un meci foarte greu mâine (n.r. joi, 8 august), din toate punctele de vedere.

Când vii după o înfrângere, e foarte greu să motivezi jucătorii. Mâine este un meci cu o echipă care, prin spiritul lor, au reușit să câștige Cupa Israelului. Au avut un adversar greu, aproape imposibil, Braga (n.r. israelienii au pierdut cu 0-7 la general) , în turul trecut (n.r. turul II preliminar Europa League). Sunt foarte motivați.

Ce am văzut pe video, patru meciuri, ei au un spirit extraordinar de echipă, au o apărare solidă cu cinci fundași. Va fi un test greu pentru noi. Sperăm să obținem un rezultat pozitiv. Au venit jucători târziu, încă nu suntem omogeni. Încă nu avem o echipă clară. Încă nu am reușit să găsim o echipă. Șansele sunt egale mâine, 50-50”, a spus Petrescu, la conferință.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:06

Franța e prima finalistă a probei de baschet masculin de la Jocurile Olimpice! Final dramatic în semifinala cu Germania

20:59

LIVE TEXTCorvinul – Astana 0-0. Echipa lui Florin Maxim „atacă” play-off-ul Conference League

20:52

Mircea Rednic ştie ce îi lipseşte ca să i se facă statuie la Arad: „Mă duc şi bat la uşă la Primărie ca să îmi facă un bust!”

20:49

Egipt – Maroc 0-6, în finala mică de la Jocurile Olimpice! Nimeni nu se aștepta la un asemenea scor!

20:06

A gândit coregrafia „Cinei cea de Taină” şi acum trece prin momente crunte! S-a dus direct la Parchetul din Paris

19:50

Annaliese Drăgan a ratat finala probei de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice! S-a clasat pe locul 21, în calificări

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și