Închide meniul
Foto

Averea lui Gino Iorgulescu s-a „evaporat”, după accidentul mortal provocat de fiul său, Mario. Împrumuturi de sute de mii de euro

Publicat: 9 august 2024, 8:49

Reclamă
Averea lui Gino Iorgulescu s-a „evaporat”, după accidentul mortal provocat de fiul său, Mario. Împrumuturi de sute de mii de euro

Averea lui Gino Iorgulescu s-a "evaporat", după accidentul mortal provocat de fiul său, Mario

Gino Iorgulescu şi Mario Iorgulescu / Facebook

Averea lui Gino Iorgulescu (68 de ani) s-a „evaporat”, după accidentul mortal provocat de fiul său, Mario Iorgulescu. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns să se împrumute cu sume uriaşe de bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are un salariu uriaş şi era considerat unul dintre milionarii României, Gino Iorgulescu ar avea mari probleme de ordin financiar. Cel puţin asta ar fi trecut în declaraţia sa de avere.

Averea lui Gino Iorgulescu s-a „evaporat”, după accidentul mortal provocat Mario Iorgulescu

Potrivit gsp.ro, Gino Iorgulescu a rămas fără 250.000 de euro şi a împrumutat sume importante de la Cosmin Olăroiu şi Adrian Michael. Ar avea de returnat nu mai puţin de 350.000 de euro.

Şeful LPF a trecut în declaraţia de avere două ceasuri de lux, unul în valoare de 10.000 de euro şi unul de 5.000 de euro. Salariul său a fost redus considerabil în ultimele 12 luni.

Dacă în 2023 câştiga 440.000 de euro pe an (n.r. 36.600 de euro pe lună), sursa citată anterior anunţă că Gino Iorgulescu a ajuns să primească în prezent 345.000 de euro pe an (n.r. 28.700 de euro pe lună).

Reclamă
Reclamă

Gino Iorgulescu ar avea în prezent, în cele 7 conturi ale sale, numai 15.300 de euro. Nu a trecut că ar avea case, maşini sau terenuri.

Câţi bani a putut primi văduva victimei lui Mario Iorgulescu

În luna septembrie a anului 2019, bolidul condus de Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. În urma impactului violent, un tânăr de 24 de ani a murit pe loc. Daniel Vicol şi-a pierdut viaţa şi a lăsat în urmă doi copii.

Văduva lui Dani Vicol a negat că ar fi primit de la familia lui Mario Iorgulescu două milioane de euro. Mai mult, femeia nu a putut trece peste durerea pierderii soţului său.

Reclamă

Am un obicei prost. Eu nu îmi selectez mesajele, ce vreau citesc, ce nu vreau nu citesc. Tot ce îmi pare în ochi, citesc cu voce tare. În momentul acela am citit, cred că creierul s-a activat. Am vrut să dau replică, atunci în clipa aia eu nu am reacționat. Atunci am zis că nu mi-a dat Mario Iorgulescu două milioane de euro, și nu mi-a dat, vorbind la modul cel mai serios. Și, chiar dacă mi-ar fi dat, n-ar fi problema voastră, pentru că mi-a omorât soțul. Situația cu banii stă în felul următor.

Eu de la Mario Iorgulescu nu am luat niciodată niciun cent. În schimb, eu am luat bani de la asigurări, am fost despăgubită cu suma de 350 de mii de euro și eu și copii, acum doi ani. Deja suma a fost folosită pentru creșterea copiilor, când vor fi mari, să nu le lipsească partea financiară. Dar, de la Mario Iorgulescu eu nu am luat niciun ban”, a spus văduva lui Dani Vicol într-un podcast.

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de închisoare, după ce instanţa a decis să anuleze condamnarea acestuia. Dosarul fiului preşedintelui LPF va fi rejudecat. Anterior, Mario Iorgulescu fusese condamnat la 13 ani şi 8 luni de închisoare.

De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva, să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit”

Mi-e foarte greu să vobesc, dar nu mai rezist. Nu mai suport, pur și simplu, dacă nu îmi spun focul acum, mă îmbolnăvesc de inimă rea. De cinci ani așteptăm să se întâmple ceva, să facă cineva ceva, ca Mario Iorgulescu să fie pedepsit. Tot am sperat și am așteptat că instanța își va face datoria față de omul acesta care a greșit și va fi pedepsit. În ultimă instanță, ca drept dovadă, vine și spune că omul acesta e bolnav, că are ceva la cap și că nu poate face o zi de pușcărie. Păi cum vine asta?

Acum două, trei zile am auzit o înregistrare cu Mario Iorgulescu care spune că o să vă arăt eu vouă că nu o să fac o zi de pușcărie, că sunt protejat de cineva din Italia. Păi tu ești protejat? Omori un om, fără să îți greșească cu nimic, că vii beat și drogat de la o petrecere și tu ești protejat. De ce? Păi haideți să ieșim beți și drogați, să omorâm lumea, că nu se întâmplă nimic. Eventual ne vindem o casă, ne vindem un rinichi, se duc părinții, fac bani, plătesc blat la tribunal, la judecători, le dau bani mulți, milioane de euro și ne scapă de la pușcărie”, a transmis văduva lui Dani Vicol, pe TikTok.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

Programul zilei de marţi în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY. Al-Rayyan – Al-Hilal, meciul zilei

10:59

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

10:41

Alisson Becker a răbufnit: „Este incredibil! Nu suntem proşti şi înţelegem asta!” Starul lui Liverpool, discurs tăios

10:30

De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu

10:16

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal – Al-Gharafa 3-0

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și