Închide meniul

Ion Ţiriac, alt efort uriaş pentru sportul românesc, pe lângă cadourile pentru campionii olimpici! E vorba de o sumă colosală

Antena Sport Publicat: 9 august 2024, 13:16

Reclamă
Ion Ţiriac, alt efort uriaş pentru sportul românesc, pe lângă cadourile pentru campionii olimpici! E vorba de o sumă colosală

Ion Ţiriac, alt efort uriaş pentru sportul românesc, pe lângă cadourile pentru campionii olimpici

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Hepta

Ion Ţiriac a mai alt efort uriaş pentru sportul românesc, pe lângă cadourile pentru campionii olimpici! La începutul Jocurilor Olimpice 2024, Fundaţia Ţiriac a anunţat că va face cadou un bolid de 50.000 de euro pentru fiecare sportiv care va deveni campion olimpic. Ulterior, Ţiriac a anunţat că toţi medaliaţii vor avea parte de acel cadou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, nu e prima oară când Ţiriac ajută sportul românesc. Din anii 90 până acum, sute de milioane de euro s-au îndreptat şi spre sport, dar şi către şcoli, grădiniţe, biserici sau zone afectate de inundaţii sau cutremure.

Ion Ţiriac, alt efort uriaş pentru sportul românesc, pe lângă cadourile pentru campionii olimpici

„Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportivi, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure etc).

Din 1990, sute de milioane şi, faptul că nu am făcut public, a fost alegerea noastră. Nu vă voi spune cât şi ce vom mai face, însă cel puţin 25% din profitul nostru, după ce plătim toate taxele, merge către caritate sau ajutoare şi aşa va fi cât trăieşte Fundaţia.

Avem o echipă de peste 30 de oameni, care asta face de dimineaţa până seara. şi să vă spun ceva: este cea mai mare realizare a noastră”, a spus Ion Ion Ţiriac, citat de zf.ro, cu mai mulţi ani în urmă.

Reclamă
Reclamă 4

Câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români medaliaţi la Paris

România a obţinut miercuri seară a opta medalie de la Jocurile Olimpice, după argintul cucerit de Mihaela Cambei. Iată câţi bani va plăti Ion Ţiriac pentru sportivii români.

Până acum, Ion Ţiriac va plăti 750.000 de euro. 15 sportivi şi-au asigurat până acum maşina de lux oferită de Ion Ţiriac. Fundaţia Ion Ţiriac a promis fiecărui medaliat de la Paris câte o maşină IONIQ 5 serie limitată, evaluată la circa 50.000 de euro.

Iniţial, Fundaţia Ion Ţiriac anunţase că vor primi maşina IONIQ 5, serie limitată, doar medaliaţii cu aur de la Jocurile Olimpice de la Paris. Ion Ţiriac a revenit asupra deciziei şi a hotărât ca orice medaliat de la Jocurile Olimpice să primească maşina respectivă.

Reclamă

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină IONIQ 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

‘Nu doar locul 1 va primi de la Fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe, mult mai multe. Premiem și argintul și bronzul’. Modelele argint și bronz vor fi altă surpriză alături de încă muuuulte alte premii pentru eroii noștri. Mulțumesc că ne faceți fericiți!”, transmitea fiul lui Ion Ţiriac, Alexandru Ion Ţiriac.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

LIVE SCOREHoraţiu Moldovan e ACUM titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și