Închide meniul

Sală Polivalentă spectaculoasă, cu 10.000 de locuri, în „cel mai modern” complex sportiv din România

Dan Roșu Publicat: 9 august 2024, 14:53

Reclamă
Sală Polivalentă spectaculoasă, cu 10.000 de locuri, în „cel mai modern complex sportiv din România

Sală Polivalentă spectaculoasă, cu 10.000 de locuri, în "cel mai modern" complex sportiv din România

Sală Polivalentă spectaculoasă, cu 10.000 de locuri, în "cel mai modern" complex sportiv din România

O nouă Sală Polivalentă spactaculoasă cu 10.000 de locuri, va fi construită în „cel mai modern” complex sportiv din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primarul din Iaşi, Mihai Chirica, anunţă că a depus la Compania Naţională de Investiţii documentaţia pentru noua Sală Polivalentă a oraşului, urmând ca CNI să înceapă procedura pentru organizarea licitaţiei de construire.

Sală Polivalentă spectaculoasă, cu 10.000 de locuri, în „cel mai modern” complex sportiv din România

Mihai Chirica a scris, vineri, pe Facebook că a depus ”personal” la sediul Companiei Naţionale de Investiţii SA întreaga documentaţie elaborată de Primăria municipiului Iaşi pentru Sala Polivalentă ”Regina Maria”.

Potrivit Primăriei ieşene, Compania Naţională de Investiţii va începe procedura organizare a licitaţiei de construire a Sălii Polivalente.

”Drumul către realizarea acestui proiect a fost lung, dar putem spune acum că lucrurile au intrat în linia dreaptă care duce la realizarea Sălii Polivalente. Sperăm că licitaţia pentru lucrările de construire a Sălii Polivalente va fi demarată cât mai curând, astfel încât ieşenii să se bucure de facilităţile de nivel european pe care le va oferi acest obiectiv unic în regiunea Moldovei”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Reclamă
Reclamă 4

Edilul susţine că Iaşiul va avea cel mai modern complex sportiv din România.

Sala Polivalentă va fi construită în zona Moara de Vânt, pe un teren al municipalităţii de aproape opt hectare aflat în vecinătatea viitorului Spital Regional de Urgenţă. Sala, al cărei teren principal va avea dimensiunile de 60 metri x 30 metri, va fi folosită în permanenţă ca bază de antrenament pentru sportivi (handbal, baschet, volei) şi va avea o capacitate maximă de 9.623 de persoane.

Primarul Mihai Chirica nu a precizat suma necesară pentru realizarea sălii polivalente, însă anterior costurile au fost estimate la aproximativ o sută de milioane de euro.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:13

Ce notă a primit Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Românul i-a impresionat pe specialiști

17:57

Andrea Compagno a reușit o „dublă” în China! Fostul atacant de la FCSB are cifre de senzație la Tianjin Tiger

17:41

Americanii atacă la TAS medalia de bronz câştigată de Ana Maria Bărbosu: „A doua eroare a fost în timpul procesului”

17:29

Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter! Anunțul făcut de italieni

17:10

UEFA a decis cine va arbitra FCSB – Sparta Praga! Brigadă din Danemarca la meciul de pe stadionul „Steaua”

16:40

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și