Închide meniul

Gigi Becali a făcut praf doi jucători, după FCSB – Farul 3-2: „Nu dă o centrare”

Dan Roșu Publicat: 9 august 2024, 23:32

Reclamă
Gigi Becali a făcut praf doi jucători, după FCSB – Farul 3-2: „Nu dă o centrare

Gigi Becali a făcut praf doi jucători, după FCSB - Farul 3-2

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a făcut praf doi jucători, după FCSB – Farul 3-2, prima victorie din acest sezon de Liga 1 a campioanei. Succesul a venit după un penalty transformat de Darius Olaru în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nana Antwi și Daniel Popa sunt cei doi jucători pe care Becali i-a criticat după meciul din Ghencea. Antwi nu a oferit centrări periculoase, iar fostul dinamovist „a ratat din 2 metri”.

Gigi Becali a făcut praf doi jucători, după FCSB – Farul 3-2: „Nu dă o centrare”

„Mi-a plăcut și prima repriză. Trebuia să marcăm 4-5 goluri. Nu mi-a plăcut Antwi. Nu dă o centrare. Mi-a plăcut în rest tot, pentru că am câștigat. Nu mi-a plăcut că în prima repriză nu am dat gol din 5 ocazii, iar în a doua am dat două goluri din 2 ocazii.

Am stabilit să rotim. Am scos câțiva jucători. Olaru a câștigat meciul, e meciul lui, punctele sunt aduse de el. La Olaru erau semne de întrebare privind pregătirea, nu valoare.

Popa nu dă gol din 2 metri. A avut cu capul din 2 metri și cu piciorul dintr-un metru. Antwi a dat doar o centrare bună. De Popa nu știu ce să mai zic. Văd niște lucruri la fotbal de nu mai înțeleg nimic. Joc cu rezervele și am 5 ocazii, cu titularii nu am nicio ocazie și dau două goluri”, a spus Becali, la Prima Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Popa a ratat o ocazie importantă în prima repriză, când Farul conducea cu 1-0. Fostul atacant al lui Dinamo a fost înlocuit la pauză, atunci când de pe teren au mai ieşit şi Malcom Edjouma şi Baba Alhassan.

Darius Olaru nu se gândește la situația FCSB-ului din campionat

Darius Olaru nu se gândește la stiuația FCSB-ului din campionat! Căpitanul roș-albaștrilor, care a reușit o „dublă” în duelul cu echipa lui Gică Hagi, a vorbit sincer la interviu despre situația formației sale.

„În campionat nu stăm foarte bine, avem nevoie să strângem puncte, să revenim acolo unde ne este locul. Nu mă gândeam la poziția din clasament, știam că avem nevoie de victorie și ne bucurăm că am reușit să o obținem.

Reclamă

Cred că toată echipa a jucat bine, am avut multe ocazii în prima repriză. Avem și destul de mult ghinion, primim goluri deviate. Au avut 2 șuturi către poartă și am primit 2 goluri. Așa a fost să fie, ne bucurăm că am reușit să întoarcem rezultatul.

Știm că începuturile de sezon nu le gestionăm bine. Sezonul trecut a fost diferit, am reușit să câștigăm campionatul. Trebuie să gestionăm mult mai bine meciurile astea, sunt puncte importante și mai târziu vom alerga după ele.

Este cel mai apropiat obiectiv pentru noi, să ajungem în Liga Campionilor. Este visul nostru, pentru asta am muncit anul trecut. Am câștigat campionatul degeaba dacă nu avem rezultate în Europa. Trebuie să facem mai multe puncte și în campionat, dar gândul nostru e la Europa.

Sunt sigur că suporterii vor umple stadionul la meciul cu Sparta și că îi vom face fericiți. Sunt mai bine acum, am simțit ceva la genunchi în tur. Încer să fiu pregătit pentru returul cu Sparta”, a spus Darius Olaru, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și