Închide meniul

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB – Farul 3-2: „Mă îngrijorează!”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 9:17

Reclamă
Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB – Farul 3-2: „Mă îngrijorează!

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB - Farul 3-2

Elias Charalambous / Antena Sport

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB – Farul 3-2. Antrenorul campioanei nu s-a ferit de cuvinte la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Farul a contat pentru etapa cu numărul 5 a sezonului de Liga 1. Duelul s-a jucat pe stadionul „Steaua” și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB – Farul 3-2

După meci, tehnicianul cipriot a spus că echipa sa încasează goluri ușoare și că jucătorii săi trebuie să rezolve acest lucru, până la partida de marți, cu Sparta Praga.

Totodată, Charalambous a vorbit și despre accidentările lui Musi și Phelipe. Tehnicianul a transmis că staff-ul medical va analiza starea acestora în perioada următoare.

„Vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudine, a fost foarte important că nu şi-au pierdut concentrarea, chiar dacă egalasem. Din punctul meu de vedere, am controlat jocul, ei au avut două şanse şi au dat două goluri. Meritam aceste trei puncte.

Reclamă
Reclamă 4

Mă îngrijorează aceste goluri pe care le luăm, goluri uşoare. Am câştigat meciul, s-a terminat, ne bucurăm acum, dar în patru zile avem un meci important pentru club, avem nevoie de toată lumea.

Olaru este foarte important, mă bucur că a înscris, la fel cum mă bucur şi pentru Ştefănescu. Panţîru a fost foarte mult accidentat, a avut probleme, dar acum a arătat că e pregătit, mă bucur foarte mult.

Accidentările fac parte din joc. Doctorii o să verifice care sunt problemele lui Alexandru Musi şi Luis Phelipe”, a spus Elias Charalambous, după FCSB – Farul 3-2.

Reclamă

Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi

Gigi Becali nu a stat pe gânduri și i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi. Extrema stânga de la FCSB s-a „rupt” în victoria dramatică obținută de campioana României cu Farul, scor 3-2.

Musi a suferit o accidentare gravă și s-a dus direct la spital la finalul partidei din Ghencea. Jucătorul de la FCSB care rezolva „regula U21” a fost filmat în timp ce părăsea stadionul în cârje, cu piciorul imobilizat. Din primele informații, ar fi suferit o entorsă și va rata următoarele dispute ale roș-albaștrilor.

Gigi Becali a avut o intervenție imediat după meci și a anunțat că Andrei Pandele va fi noul titular de la FCSB. Mijlocașul de 21 de ani a jucat 129 de minute de minute de sezonul trecut și până în prezent.

Latifundiarul din Pipera a răbufnit și a lansat un nou atac la adresa FRF.

„O să joace Pandele şi gata. Ce putem să facem? Aia o să o reglementăm prin lege (n.r. regula U21). Prin Legea Sportului vom reglementa că Federaţia nu se poate implica în alcătuirea loturilor, indiferent de vârstă, culoare şi naţionalitate”, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Musi a fost titular în toate meciurile FCSB-ului din campionat, în acest sezon, și a marcat un gol.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și