Închide meniul

Ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României: „Este o oportunitate mare!”

Publicat: 10 august 2024, 13:31

Reclamă
Ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României: „Este o oportunitate mare!

S-a aflat ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României. "Regele" a făcut anunțul după ce a refuzat FRF

Gică Hagi și Mircea Lucescu / Colaj Profimediaimages

Iată ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României. „Il Luce” a revenit, după 38 de ani, în funcția de selecționer al tricolorilor. Hagi îi ține pumnii și speră să vadă prima reprezentativă la un nou turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la naţionala României şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce este transmisă exclusiv de Antena.

Ce așteptări are Gică Hagi de la Mircea Lucescu pe banca naționalei României

Gică Hagi a fost prima opțiune a lui Răzvan Burleanu, dar în urma negocierilor a decis să rămână la Farul. Are încredere că Mircea Lucescu va califica România, după o pauză de 28 de ani, la o ediție de Campionat Mondial.

Antrenorul ideal. Oportunitate mare pentru noi și pentru toată lumea. Este un antrenor care a făcut performanțe, a câștigat, a construit echipe, a construit jucători. Acum are, la fel, o echipă tânără, talentată, pe care trebuie să o ducă mai sus, la alt nivel. Are capacitatea, știe să facă lucrurile și cred că o va face„, a declarat Gică Hagi la o conferință de presă.

În primul său mandat, Mircea Lucescu a reuşit să califice naţionala României la EURO 1984.

Reclamă
Reclamă 4

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României are legătură cu jucătorii tineri pe care Il Luce va alege să se bazeze. Astfel, antrenorul de 79 de ani a anunţat că toţi jucătorii de bază de la România U21 vor face parte din lotul naţionalei mari.

Ce am de gând să schimb? De schimbat, nu am mult de schimbat. Eu vreau să îi conving pe jucători să dea ce e mai bun din ei. În două zile nu se pot face multe schimbări, e normal să mizez pe acest grup de jucători. Voi aduce schimbări pe parcurs.

Voi fi preocupat de evoluţia jucătorilor tineri. Din primul lot de jucători pentru meciurle cu Kosovo şi Lituania cu siguranţă nu vor lipsi jucători tineri. Cei mai buni jucători ai naţionalei de tineret vor fi în lotul echipei mari.

Reclamă

Voi urmări jucători din campionatul intern, cei care joacă. Am văzut un meci extraordinar U Cluj cu CFR, unde se vede că rivalitatea, motivaţia, dorinţa de a câştiga şi pregătirea meciului… cei doi antrenori excelenţi… au adus în teren bucuria de a juca. Sunt convins că fotbalul românesc, campionatul României”, a spus Lucescu, la prezentarea ca nou selecţioner al României.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și