Închide meniul

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

Dan Roșu Publicat: 6 august 2024, 12:03

Reclamă
Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

Mircea Lucescu, în timpul unei conferinţe - Antena Sport

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României are legătură cu jucătorii tineri pe care Il Luce va alege să se bazeze. Astfel, antrenorul de 79 de ani a anunţat că toţi jucătorii de bază de la România U21 vor face parte din lotul naţionalei mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucescu a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani şi are ca obiectiv calificarea la World Cup 2026, competiţie transmisă în exclusivitate de Antena 1.

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

„Ce am de gând să schimb? De schimbat, nu am mult de schimbat. Eu vreau să îi conving pe jucători să dea ce e mai bun din ei. În două zile nu se pot face multe schimbări, e normal să mizez pe acest grup de jucători. Voi aduce schimbări pe parcurs.

Voi fi preocupat de evoluţia jucătorilor tineri. Din primul lot de jucători pentru meciurle cu Kosovo şi Lituania cu siguranţă nu vor lipsi jucători tineri. Cei mai buni jucători ai naţionalei de tineret vor fi în lotul echipei mari.

Voi urmări jucători din campionatul intern, cei care joacă. Am văzut un meci extraordinar U Cluj cu CFR, unde se vede că rivalitatea, motivaţia, dorinţa de a câştiga şi pregătirea meciului… cei doi antrenori excelenţi… au adus în teren bucuria de a juca. Sunt convins că fotbalul românesc, campionatul României”, a spus Lucescu, la prezentarea ca nou selecţioner al României.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu: „Activitatea mea va începe de mâine”

Mircea Lucescu vine în locul lui Edi Iordănescu, cel care a decis să nu îşi prelungească contractul cu Federaţia Română de Fotbal după performanţa de la EURO 2024. În primul mandat, Mircea Lucescu a reuşit să califice naţionala României la EURO 1984.

„Activitatea mea va începe de mâine. În primul rând vreau să cunosc absolut toţi jucătorii posibili să fie selecţionaţi. Mă consult cu toţi oamenii care pot să mă informeze aşa cum trebuie.

Încerc să iau contact cu jucătorii înainte de întâlnirea pe care o voi avea. Voi încerca sa pun la dispoziţia lor tot ce am acumulat în fotbal. Cel care riscă în toată chestia asta sunt eu, dar o fac cu încredere că se poate face. Nu singur, ajutat de cei din jurul meu”, a mai spus Lucescu.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Mihai Covaliu a făcut plângere la Federaţia Internaţională de Gimnastică! Cum ar putea Sabrina Voinea să obţină medalia olimpică

13:16

Răzvan Burleanu, cuvinte uriaşe la adresa lui Mircea Lucescu: „Este persoana potrivită de a ne duce la Campionatul Mondial”

12:36

Julian Alvarez pleacă de la Manchester City la Atletico Madrid! Suma uriaşă pe care o plătesc spaniolii

12:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

11:59

„Soţia mi-a spus să nu fac asta!” Nelly Lucescu s-a opus ca Mircea Lucescu să devină selecţioner: „Răzvan mi-a zis asta!”

11:44

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu, după ce a fost prezentat la naţionala României: „Îmi dau seama că e un risc foarte tare!”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 4 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 5 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și