Închide meniul

Adi Popa a salvat Steaua în meciul cu Metalul Buzău! „Militarii”, victorie pe terenul nou promovatei

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 14:56

Reclamă
Adi Popa a salvat Steaua în meciul cu Metalul Buzău! „Militarii, victorie pe terenul nou promovatei

Adi Popa a salvat Steaua în meciul cu Metalul Buzău!

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa a salvat Steaua în meciul cu Metalul Buzău! „Motoreta” a adus cele 3 puncte în contul echipei din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Metalul Buzău și Steaua București a contat pentru etapa cu numărul 2 a sezonului de Liga a 2-a. Meciul s-a jucat chiar de ziua antrenorului Daniel Oprița.

Adi Popa a salvat Steaua în meciul cu Metalul Buzău!

Singurul gol al partidei de la Buzău a fost marcat de Adi Popa, în minutul 18. „Motoreta” a fost, din nou, decisiv pentru echipa lui Daniel Oprița.

Jucătorul care a făcut spectacol în tricoul FCSB-ului, iar apoi a ales echipa „militară”, a ajuns acum la 36 de ani. A fost primul gol al noului sezon de Liga a 2-a pentru Adi Popa.

În cariera sa, Adi Popa a fost legitimat la: CS Buftea, Poli Timișoara, Gloria Buzău, U Cluj, Concordia Chiajna, FCSB, Reading, Al-Taawoun, Ludogoreț, FC Voluntari, Academica Clinceni, CSA Steaua și Concordia Chiajna.

Reclamă
Reclamă 4

Alături de FCSB a reușit să câștige 3 titluri de campion, 2 Cupe ale Ligii, 2 Cupe ale României și o Supercupă. În momentul de față este cotat la suma de 100.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după revenirea la FCSB: „Nea Gigi are taina asta”

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după ce a revenit la FCSB. Fostul căpitan al roş-alaştrilor a bătut palma cu Gigi Becali şi va îmbrăca din nou tricoul celor de la FCSB, după doi ani.

Adi Popa, fotbalist care a evoluat de două ori la FCSB şi a fost coleg cu Florin Tănase, a vorbit despre revenirea acestuia la campioana României.

Reclamă

Adi Popa şi-a adus aminte de revenirea sa la FCSB din 2020, tot înaintea unui meci european, şi a subliniat faptul că nu a fost pregătit.

El are semne de întrebare despre pregătirea lui Florin Tănase, care nu a jucat în ultima perioadă în Arabia Saudită şi a şi ratat Campionatul European, fiind de părere că acesta nu va avea o misiune uşoară:

„Depinde la ce nivel este Tănase. El în ultima perioadă, în Arabia, nu prea a jucat, că i se termina contractul. N-a fost nici în lotul de EURO, ar fi contat. Are două-trei luni de pauză.

Când am revenit eu, în 2020, tot așa, venisem înainte de un meci de Europa. Nea Gigi are taina asta a negocierii înainte de meciurile decisive. Nu eram pregătit”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și