Închide meniul

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 10:20

Reclamă
Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB

Octavian Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit când revine Octavian Popescu pe teren, la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că decarul roş-albaştrilor e aproape refăcut, după cele două operaţii suferite în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se pregăteşte de returul „de foc” cu Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League. Partida tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar returul se va disputa marţi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB

Mihai Stoica a transmis că în două săptămâni, Octavian Popescu ar putea reveni pe teren la FCSB. Mijlocaşul a fost operat de două ori, motiv pentru care a ratat şi cantonamentul de vară. Astfel, Popescu ar putea fi apt pentru duelul din campionat cu Hermannstadt, programat la finalul acestei luni, în etapa a 7-a din Liga 1.

De asemenea, Mihai Stoica a oferit declaraţii despre Octavian Popescu, în contextul în care Alexandru Musi, jucător care îndeplineşte regula U21 la FCSB, s-a accidentat în victoria dramatică cu Farul, din etapa a cincea a Ligii 1.

Despre accidentarea lui Musi, Mihai Stoica a transmis că aceasta nu este gravă, însă este una extrem de dureroasă.

Reclamă
Reclamă 4

„Medicul nostru are experiență mare. Nu a văzut niciodată un jucător căruia să i se umfle glezna atât de tare și de repede. E doar entorsă, îl doare de căpiază. Nu o să fie probleme cu regula U21. Intră și Pantea și Octavian rapid, în cel mult două săptămâni. Nu sunt probleme”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Adi Mutu, despre situaţia lui Octavian Popescu, la FCSB

Adi Mutu a vorbit despre situaţia în care a ajuns Octavian Popescu, la FCSB. Atacantul şi-a pierdut locul în primul 11 al campioanei după o accidentare la gleznă, dar şi din cauza formei slabe arătate în ultimul an.

Jucătorul de 21 de ani are o cotă în scădere, de la 4 milioane de euro, la 2.3 milioane de euro. Tavi nu a prins niciun minut în acest sezon, pentru echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

„Problema mai mare e cu Tavi Popescu. Ce se întâmplă cu el? A plecat și Coman, a plecat toată lumea. În ultima perioadă ce se întâmplă? S-a mai și accidentat după aia. Gândește-te că Tavi Popescu a fost acolo, până să intre el să joace titular, l-au aruncat ușor, s-a adaptat.

Este vorba de a gestiona presiunea și nu numai el, pentru că el are o parte din vină e normal că e mai matur acum, dar are și club. Trebuia să-l gestioneze în alt fel pe Tavi Popescu.

Poate mai puțină vorbă și mai puține laude despre el. Tu l-ai scanat puțin, știi care e profilul lui, știi ce, unde, cât merge și ajută-l pentru că este un bun la ce talent are”, a spus Adi Mutu, citat de fanatik.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

11:50

„Nu sunt aici pentru bârfe!” Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și