Închide meniul

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 10:52

Reclamă
„E nebunie! Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!

Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui amical la echipa a doua a lui Rangers/ Profimedia

Un jurnalist scoţian a oferit o reacţie dură, după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers. Gary Keown nu este de acord cu decizia lui Philippe Clement, şi este de părere că fiul „Regelui” ar fi trebuit păstrat în lotul echipei mari, până la o eventuală vânzare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit în această vară la Rangers, după împrumutul la Alaves. Acesta a evoluat într-un amical al echipei a doua a lui Rangers, cu Derby County, reuşind să marcheze un hat-trick.

Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers

În ciuda formei bune arătate în partida amicală, Ianis Hagi se antrenează în continuare cu echipa secundă a celor de la Rangers. Jurnalistul scoţian Gary Keown susţine că antrenorul trupei de pe Ibrox a greşit în privinţa internaţionalului român, subliniind forma acestuia bună de la EURO 2024.

Cu Ianis Hagi, situația e chiar mai ciudată. Da, și-a petrecut ultimul sezon sub formă de împrumut la Alaves și nu a reușit să impresioneze, dar a venit după EURO 2024, unde a fost titular în două meciuri și a intrat pe parcurs în celelalte. Și are încă 25 de ani.

Dacă vrei să câștigi niște bani pentru el, iar lucrul ăsta este evident, având în vedere că este în ultimul an de contract, implicare sa în meciurile de la EURO este cu siguranță ceva pe care vrei să te bazezi. Totuși, Hagi a jucat la echipa a doua a lui Rangers împotriva lui Derby County și a marcat un hat-trick.

Reclamă
Reclamă 4

Este o nebunie. Clement susține cu tărie că își dorește doar oameni devotați pe care se va baza la prima echipă. Se vorbește despre un interes din partea Fiorentinei și din partea altor cluburi, iar un transfer este iminent, dar nu ar fi fost mai bine ca Hagi să rămână în lotul primei echipe până când se va întâmpla acest lucru?

Iar asta nu doar pentru a încerca să mărești prețul, poate e prea târziu pentru asta. A doua parte a argumentului este că, având în vedere situația în care se află Rangers, nu există o posibilitate ca Hagi și chiar și Cantwell să poată aduce o contribuție la meciurile importante”, se arată în analiza scoţianului Gary Keown, conform dailymail.co.uk.

Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos

Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos pentru echipa a doua a lui Rangers și i-a încântat pe fanii de pe Ibrox. Scos din lot de Philippe Clement, internaționalul român dă recital la meciurile celor de la Rangers B.

Reclamă

La patru zile după ce a reușit un assist cu călcâiul în amicalul cu Middlesbrough, Ianis Hagi a „recidivat”. A înscris trei goluri în mai puțin de o oră cu Derby County.

Fiul „Regelui” Hagi a contribuit la victoria cu 5-3 obținută de echipa secundă a lui Rangers. Mijlocașul ofensiv a marcat pentru prima oară în minutul 25. La scurt timp distanță a izbutit o „bijuterie de gol”.

Ianis Hagi a trimis apoi mingea impecabil, în vinclu, din lovitură liberă. A găsit traiectoria perfectă. „Ce execuție!„, a fost reacția postată pe contul oficial de Twitter.

Ianis a fost de neoprit și în repriza secundă, când a mai marcat un gol din fază fixă.

A fost momentul în care fanii lui Rangers au luat cu asalt rețelele sociale. Potrivit dailyrecord.co.uk, aceștia au avut comentarii savuroase și au cerut să fie convocat de urgență la prima echipă.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și