Închide meniul

Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos și i-a făcut pe fanii lui Rangers să exclame: „Să îi chemați un taxi!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2024, 15:57

Reclamă
Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos și i-a făcut pe fanii lui Rangers să exclame: „Să îi chemați un taxi!

Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos

Ianis Hagi, în timpul meciului / Twitter Rangers

Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos pentru echipa a doua a lui Rangers și i-a încântat pe fanii de pe Ibrox. Scos din lot de Philippe Clement, internaționalul român dă recital la meciurile celor de la Rangers B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La patru zile după ce a reușit un assist cu călcâiul în amicalul cu Middlesbrough, Ianis Hagi a „recidivat”. A înscris trei goluri în mai puțin de o oră cu Derby County.

Ianis Hagi a reușit un hat-trick spectaculos pentru Rangers B

Fiul „Regelui” Hagi a contribuit la victoria cu 5-3 obținută de echipa secundă a lui Rangers. Mijlocașul ofensiv a marcat pentru prima oară în minutul 25. La scurt timp distanță a izbutit o „bijuterie de gol”.

Ianis Hagi a trimis apoi mingea impecabil, în vinclu, din lovitură liberă. A găsit traiectoria perfectă. „Ce execuție!„, a fost reacția postată pe contul oficial de Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis a fost de neoprit și în repriza secundă, când a mai marcat un gol din fază fixă.

A fost momentul în care fanii lui Rangers au luat cu asalt rețelele sociale. Potrivit dailyrecord.co.uk, aceștia au avut comentarii savuroase și au cerut să fie convocat de urgență la prima echipă pentru meciul cu Motherwell, de la ora 17:00.

Reclamă

Aduceți-l înapoi la prima echipă ACUM. Aceasta este o situație nebună

Luați-l acum și trimiteți-l la Hampden pentru meciul primei echipe

Să îi chemați un taxi care să îl ducă la Hampden”.

Antrenorul lui Rangers a aflat cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers și a răbufnit

Antrenorul lui Rangers a aflat cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers în această vară și a avut o reacție categorică. Philippe Clement le-a cerut jurnaliștilor să îi întrebe mai multe detalii pe șefii clubului.

Fiorentina poate fi viitoarea destinație a lui Ianis Hagi. Tutto Mercato anunțase chiar că mijlocașul ofensiv de 25 de ani, cotat la 2 milioane de euro, ar putea pleca gratis din Scoția. Întrebat dacă informația este reală, Clement a răbufnit.

E un zvon (n.r. că Ianis Hagi pleacă gratis de la Rangers) și nu este unul zvon pe care l-am auzit până acum. Dar eu nu sunt ocupat, în tot acest timp, cu ce bani pleacă sau vine un jucător. Aceste lucruri nu sunt treaba mea.

Este treaba mea să văd ce este necesar pentru echipă, ce profiluri de jucători avem nevoie. Sunt alți oameni care iau deciziile financiare. Nu sunt eu cel care ia acest tip de decizie”, a declarat Philippe Clement, potrivit presei din Scoția.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

11:15

Cum vrea să o convingă Nadia Comăneci pe Sabrina Voinea să continue în gimnastică! Anunţ despre medalia pe care i-o va oferi

11:02

George Pușcaș pleacă de la Genoa! Clubul italian a acceptat oferta pentru atacantul român

10:52

„E nebunie!” Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers: „E prea târziu pentru asta!”

10:20

Când revine Octavian Popescu pe teren la FCSB! Anunţul făcut înaintea returului cu Sparta Praga: „Nu sunt probleme!”

10:08

Ana Bărbosu, mesaj superb pentru Sabrina Voinea și Jordan Chiles, după decizia TAS: „Acesta este visul meu”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și