Închide meniul

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2024, 16:40

Reclamă
Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României: „Fac şi eu o glumă!

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României

Profimedia

Ionel Ganea a avut o reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României. Ganea a spus, în glumă, că poate Mircea Lucescu îi reactivează pe Dănuţ Lupu, Mircea Rednic sau Ioan Ovidiu Sabău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Ionel Ganea a spus că experienţa lui Mircea Lucescu poate ajuta naţionala României să se califice la Campionatul Mondial din 2026, competiţie ce este transmisăexclusiv de Antena.

Ionel Ganea, reacţie fabuloasă după ce Mircea Lucescu a devenit selecţionerul României

Un antrenor cu o experiență foarte mare. Acum, sperăm să-și îndeplinească obiectivele. Vă dați seama că toată lumea așteaptă să ne califice la Campionatul Mondial, după o perioadă foarte lungă. Acum, fac și eu o glumă. Poate îi cheamă pe Lupu, pe Sabău, pe Rednic, să îi reactiveze (n.r. râde). Sper să fie bine, e un antrenor cu experiență foarte mare. Să sperăm că va face ceea ce trebuie să facă”, a declarat Ionel Ganea pentru prosport.ro.

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României

Prima decizie radicală a lui Mircea Lucescu după ce a devenit selecţionerul României are legătură cu jucătorii tineri pe care Il Luce va alege să se bazeze. Astfel, antrenorul de 79 de ani a anunţat că toţi jucătorii de bază de la România U21 vor face parte din lotul naţionalei mari.

Ce am de gând să schimb? De schimbat, nu am mult de schimbat. Eu vreau să îi conving pe jucători să dea ce e mai bun din ei. În două zile nu se pot face multe schimbări, e normal să mizez pe acest grup de jucători. Voi aduce schimbări pe parcurs.

Reclamă
Reclamă 4

Voi fi preocupat de evoluţia jucătorilor tineri. Din primul lot de jucători pentru meciurle cu Kosovo şi Lituania cu siguranţă nu vor lipsi jucători tineri. Cei mai buni jucători ai naţionalei de tineret vor fi în lotul echipei mari.

Voi urmări jucători din campionatul intern, cei care joacă. Am văzut un meci extraordinar U Cluj cu CFR, unde se vede că rivalitatea, motivaţia, dorinţa de a câştiga şi pregătirea meciului… cei doi antrenori excelenţi… au adus în teren bucuria de a juca. Sunt convins că fotbalul românesc, campionatul României”, a spus Lucescu, la prezentarea ca nou selecţioner al României.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:39

Mihai Rotaru a anunţat plecarea lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova: „Are ofertă foarte bună pe 3 ani!”

21:38

Costel Gâlcă și-a lăudat jucătorii după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2! Mesaj superb despre Mitriță: „Calitate de invidiat”

21:29

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele de start

21:14

Alexandru Mitriţă, răspuns pentru contestatari: „Eu am spus că suntem obosiţi mental! A venit şi această nenorocire”

20:46

Cătălin Chirilă, mesaj emoţionant după ce a ratat finala dramatic Jocurile Olimpice: „Dacă vreau să uit aceste moment? Nu!”

20:45

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Mitriţă, prestaţie de excepţie şi două goluri fabuloase. Oltenii, primii în clasament

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și