Închide meniul

Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter! Anunțul făcut de italieni

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 17:29

Reclamă
Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter! Anunțul făcut de italieni

Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter!

Profimedia

Iată pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter. Formația din Milano vrea să se despartă de portarul român, în această perioadă de mercato, iar acum i-a stabilit prețul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În sezonul trecut, Inter l-a împrumutat pe Radu la Bournemouth, în Premier League. Totuși, portarul nu a reușit să se impună și nu a fost păstrat de clubul britanic.

Pentru câte milioane de euro poate pleca Ionuț Radu de la Inter!

Acum, potrivit informațiilor apărute în presa din Italia, citate de digisport.ro, Inter a decis că Ionuț Radu poate pleca în schimbul sumei de 2 milioane de euro. De asemenea, „nerazzuri” își doresc și un procent dintr-un viitor transfer al acestuia.

Clubul din Milano l-a răscumărat pe Ionuț Radu de la Genoa, în anul 2019, în schimbul sumei de 10,6 milioane de euro. Acesta are un salariu anual de 2,2 milioane de euro la Inter.

În momentul de față, portarul care a făcut spectacol la EURO U21, în 2019, este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

A atins cea mai mare cotă în luna iunie a anului 2019, în perioada în care era legitimat la Genoa. La momentul respectiv valora 15 milioane de euro.

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu

Gazzetta dello Sport l-a inclus pe Ionuț Radu în topul eșecurilor din acest mileniu. Portarul român a fost făcut praf în presa din Italia, jurnaliștii din Peninsulă amintind de gafa monumentală a acestuia din duelul pierdut de Inter cu Bologna, duel care a cântărit decisiv în titlul câștigat de rivala AC Milan, în 2022.

Conform unei analize întocmite de Gazzetta dello Sport, Ionuț Radu a fost inclus în primul 11 al dezamăgirilor din acest mileniu, din fotbalul italian. Italienii nu au uitat de gafa colosală a acestuia, din meciul cu Bologna, dar au subliniat faptul că portarul a avut evoluții modeste și pe vremea când a apărat poarta celor de la Cremonese.

Reclamă

„Eroarea decisivă din meciul Bologna – Inter de anul trecut i-a costat titlul pe nerazzurri. La aceasta se adaugă perioada nefastă de la Cremonese, de unde ne amintim alte inexactități ale lui. E un portar cu calitate, dar trebuie să se regăsească. A fost împrumutat la Bournemouth”, au notat italienii de la Gazzetta dello Sport.

Cum arată primul 11 al eșecurilor din acest mileniu, conform Gazzetta dello Sport

Ionuț Radu – Ahmed Hegazy, Matias Rodriguez, Gregory van der Wiel, Denis Vavro – Cristian Rodriguez, Costinha, Mauro Formica – Diego Tristan, Ze Eduardo, Atsushi Yanagisawa

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:29

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele de start

21:14

Alexandru Mitriţă, răspuns pentru contestatari: „Eu am spus că suntem obosiţi mental! A venit şi această nenorocire”

20:46

Cătălin Chirilă, mesaj emoţionant după ce a ratat finala dramatic Jocurile Olimpice: „Dacă vreau să uit aceste moment? Nu!”

20:45

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Mitriţă, prestaţie de excepţie şi două goluri fabuloase. Oltenii, primii în clasament

20:28

Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma – Palermo, iar Dennis Man l-a ratat! Mircea Lucescu a fost martor

20:15

LIVE VIDEOFamalicao – Benfica e ACUM, live în AntenaPLAY. Ploaie de goluri în Estoril – Santa Clara. Programul de duminică

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și