Închide meniul

Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma – Palermo, iar Dennis Man l-a ratat! Mircea Lucescu a fost martor

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 20:28

Reclamă
Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma – Palermo, iar Dennis Man l-a ratat! Mircea Lucescu a fost martor

Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma - Palermo, iar Dennis Man l-a ratat!

Dennis Man și Valentin Mihăilă, la Parma / Profimedia

Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma – Palermo, iar Dennis Man l-a ratat! Mircea Lucescu a fost martor la această fază. Selecționerul echipei naționale s-a deplasat în Italia, pentru a urmări duelul din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Parma și Palermo contează pentru turul 2 al Cupei Italiei. În acest meci, Dennis Man și Valentin Mihăilă se duelează cu Ionuț Nedelcearu.

Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma – Palermo, iar Dennis Man l-a ratat!

Toți românii au fost titularizați în cadrul acestui duel. Valentin Mihăilă s-a făcut remarcat în minutul 19. Românul a fost faultat în careu de către Dimitiros Nikolaou, iar centralul a acordat penalty, cu ajutorul sistemului VAR.

Dennis Man a fost desemnat pentru a executa lovitura de la 11 metri. Totuși, șutul fostului jucător de la FCSB a fost apărat de portarul lui Palermo, Gomis.

Echipele de start în Parma – Palermo:

Reclamă
Reclamă 4

Parma: Chichizola – Coulibaly, Balogh, Osorio – Valeri, Sohm, Cyprien, Estevez – Mihăilă, Bonny, Man

Rezerve: Corvi, Suzuki, Valenti, Del Prato, Circati, Hainaut, Camara, Anas Haj Mohamed, Mikolajewski, Kowalski, Partipilo
Antrenor: Fabio Pecchia

Palermo: Gomis – Diakite, Nedelcearu, Nikolaou, Lund – Ranocchia, Gomes, Blin – R. Insigne, Di Francesco – Brunori

Reclamă

Rezerve: Nespola, Desplanches, Jensen, Buttaro, Ceccaroni, Peda, Pierozzi, Vasic, Saric, Appuah, T. Henry, Di Mariano
Antrenor: Alessio Dionisi

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

Flavius Daniliuc, jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma! Oficialii „cruciaților” vor să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor.

În momentul de față, Daniliuc este legitimat la Salernitana. Clubul italian l-a împrumutat, în sezonul trecut, la RB Salzburg, în Austria.

Potrivit informațiilor oferite de publicația TuttoSalernitana, Flavius Daniliuc va pleca de la echipă. Acesta are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro, iar de serviciile acestuia sunt interesate Parma și Como, echipe nou promovate în Serie A. Totuși, echipa lui Man și Mihăilă pare cel mai aproape de transfer.

Daniliuc, care joacă pe postul de fundaș central, s-a născut la Viena, din părinți români. Acesta a început fotbalul la Admira, iar mai apoi a ajuns în academiile lui Rapid Viena, Real Madrid și Bayern Munchen.

Acesta a refuzat naționala României în perioada în care se afla în academia celor de la Bayern. De atunci, a adunat 3 selecții în naționala mare a Austriei, dar și numerose prezențe la reprezentativele de tineret.

În momentul de față, Flavius Daniliuc este cotat la suma de 6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 12 aug.

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu

0:27 12 aug.

„Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB

0:12 12 aug.

Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”

23:54

CFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0! Louis Munteanu a făcut spectacol! Dan Petrescu, eliminat în prima repriză

23:12

FotoDan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!” 4 „E dureros! Nici noi nu înţelegem ce se întâmplă!” Claudiu Petrila, dărâmat după ce Rapid a rămas singura echipă fără victorie 5 Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!” 6 “Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz
Citește și