Închide meniul

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

Alex Ioniță Publicat: 8 august 2024, 16:28

Reclamă
Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

Dennis Man și Valentin Mihăilă, la Parma / Profimedia

TFlavius Daniliuc, jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma! Oficialii „cruciaților” vor să dea o lovitură importantă pe piața transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Daniliuc este legitimat la Salernitana. Clubul italian l-a împrumutat, în sezonul trecut, la RB Salzburg, în Austria.

Jucătorul care a refuzat naționala României, aproape de a deveni coechipier cu Dennis Man și Valentin Mihăilă la Parma!

Potrivit informațiilor oferite de publicația TuttoSalernitana, Flavius Daniliuc va pleca de la echipă. Acesta are o clauză de reziliere în valoare de 5 milioane de euro, iar de serviciile acestuia sunt interesate Parma și Como, echipe nou promovate în Serie A. Totuși, echipa lui Man și Mihăilă pare cel mai aproape de transfer.

Daniliuc, care joacă pe postul de fundaș central, s-a născut la Viena, din părinți români. Acesta a început fotbalul la Admira, iar mai apoi a ajuns în academiile lui Rapid Viena, Real Madrid și Bayern Munchen.

Acesta a refuzat naționala României în perioada în care se afla în academia celor de la Bayern. De atunci, a adunat 3 selecții în naționala mare a Austriei, dar și numerose prezențe la reprezentativele de tineret.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, Flavius Daniliuc este cotat la suma de 6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1!

Iată ce poreclă i-au pus italienii lui Dennis Man, după ce românul a marcat o „dublă” în amicalul Parma – Atalanta 4-1! Jucătorul lui Fabio Pecchia a impresionat, din nou, în tricoul echipei nou promovate în Serie A.

Dennis Man a marcat două goluri în duelul cu Atalanta. Românul a înscris în minutele 6 și 51. În total, până în momentul de față, fostul jucător de la FCSB are 3 reușite în perioada de pregătire. Acesta a mai marcat și în amicalul cu Galatasaray.

Reclamă

După evoluția din amicalul cu Atalanta, jurnaliștii din Italia l-au numit pe Dennis „SuperMan”, un joc de cuvinte care face referire la faimosul supererou.

”Parma – Atalanta 4-1. Ce spectacol pe Tardini. SuperMan îi face pe fanii cruciați să viseze”, a titrat publicația italiană Parma Live.

Dennis Man a făcut spectacol în tricoul Parmei la puțin timp după ce a semnat prelungirea contractului cu echipa antrenată de Fabio Pecchia. Acesta va încasa un salariu anual de două milioane de euro, iar înțelegerea îi va expira în vara anului 2027.

Dennis Man şi-a prelungit oficial contractul cu Parma. Internaţionalul român a semnat noua înţelegere, valabilă până în 2027. Acesta a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul „cruciaţilor”.

Parma a anunţat oficial faptul că Dennis Man şi-a prelungit contractul. „Cruciaţii” au postat o fotografie cu internaţionalul român la care au adăugat un mesaj scurt: „Man 2027”, au notat italienii, pe conturile oficiale ale clubului.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:33

Sabrina Voinea şi Ana Maria Bărbosu au ratat premiul de la Ion Ţiriac, dar vor primi o sumă uriaşă după „furtul” de la Paris

18:09

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 august 2024

17:57

Caz incredibil la Jocurile Olimpice! O sportivă din SUA a primit nota ZERO la Paris! Ce s-a întâmplat la proba de sărituri în apă

17:52

„Putem să ne calificăm în Liga Campionilor” Florin Tănase, prima reacție după ce a revenit la FCSB! Ce le-a transmis suporterilor

16:46

„Sunt din nou acasă!”. Denis Alibec a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Gică Hagi şi ce obiectiv are la Farul

16:08

Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj LIVE SCORE (21:00). Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte play-off-ul Conference League

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 FotoDavid Popovici, prima imagine din vacanţă! Cum s-a pozat medaliatul cu aur şi bronz de la Jocurile Olimpice: „Ei nici nu ştiu” 5 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 6 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu
Citește și