Închide meniul
Foto

Cu 24 de ani mai tânără, iubita unui milionar român a încins internetul. Cum i-a pus destinul unul lângă altul

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 17:05

Reclamă
Cu 24 de ani mai tânără, iubita unui milionar român a încins internetul. Cum i-a pus destinul unul lângă altul

Cu 24 de ani mai tânără, iubita unui milionar român a încins internetul

Colaj Instagram

Cu 24 de ani mai tânără, iubita unui milionar român a încins internetul. Aceasta a avut o apariţie fierbinte pe plajă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arpad Paszkany, unul dintre milionarii României, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Antonela Pătruţ. Femeia este mai tânără cu 24 de ani decât fostul patron de la CFR Cluj şi nu ezită să pozeze in ipostaze sexy. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO)

Cu 24 de ani mai tânără, iubita unui milionar român a încins internetul

Cei doi s-au cunoscut la începutul anului, printr-un prieten comun, aşa cum Antonela a dezvăluit.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten la începutul lunii februarie și ne-am întâlnit prima dată față în față pe 14 februarie, într-un cadru foarte romantic. A venit să mă ia cu avionul din București și am mers câteva zile în Malta unde ne-am cunoscut mai bine și practic de atunci suntem aproape non-stop împreună. Iubitul meu m-a cucerit prin faptul că ia mereu inițiativă și este un bărbat foarte cald și bun…ceea ce pe mine mă atrage foarte mult”, a declarat Antonela Pătruț pentru click.ro.

Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără

Fostul patron de la CFR Cluj îi face toate poftele noii sale partenere, Antonela Pătruţ (28 de ani).

Reclamă
Reclamă 4

Antonela Pătruţ a primit de la iubitul ei un bolid de lux. Este vorba de un Mercedes AMG GLE Coupe, care are un preț de pornire de 110.000 de euro. Fostul conducător de la CFR Cluj i-a personalizat până și numărul mașinii.

Antonela le-a arătat imediat fanilor săi ce cadou a primit. „A venit iepurașul!”, a fost mesajul postat de cea care este răsfățată încontinuu de cunoscutul milionar. Cei doi au făcut și mai multe poze în fața bolidului care are nevoie de 3.9 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h.

Arpad Paszkany (52 de ani) a trecut prin două divorţuri. Cel mai recent, Paszkany a divorţat de Anamaria Feher, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Reclamă

Anamaria Feher şi Paszkany locuiau în timpul căsătoriei la Budapesta. Feher şi Paszkany s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui

Antonela Pătruţ, care este de o frumuseţe ieşită din comun, a dezvăluit că ea şi Paskany s-au mutat împreună şi a vorbit chiar şi despre nuntă.

Relația noastră a evoluat foarte repede și frumos iar acum totul e minunat. Ne-am mutat deja împreună și locuim în mai multe locații cum ar fi Malta, Budapesta și Marbella. Mă întrebi dacă vrei să mă căsătoresc? Cred că visul oricărei femei este să devină mireasă alături de bărbatul pe care îl iubește iar dacă relația noastră rămâne la fel de frumoasă ne vom gândi și la acest pas”, a declarat Antonela Pătruţ pentru click.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

23:08

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-1! Samayoa şi-a luat revanşa pentru penalty-ul din secunda 20! Ieşenii au întors scorul înainte de pauză

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și