Închide meniul

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

Alex Masgras Publicat: 13 august 2024, 0:33

Reclamă
Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit. Ce a spus despre cei doi accidentaţi

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi - Dinamo: "Sunt foarte mulţumit". Ce a spus despre cei doi accidentaţi

Zeljko Kopic / Profimedia

Zeljko Kopic a fost încântat după Poli Iaşi – Dinamo. „Câinii” au încheiat la egalitate partida de la Iaşi. Dinamo a început foarte bine jocul, cu un penalty primit în secunda 20. Selmani a transformat, dar ieşenii au întors scorul până la pauză, graţie şutului superb al lui Bordeianu şi golului marcat de Samayoa. Dinamo a obţinut în cele din urmă un punct după ce Todorski şi-a trimis în proprie poartă balonul în minutul 57.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de la Iaşi, Zeljko Kopic a fost foarte încântat de prestaţia jucătorilor săi din repriza secundă. Antrenorul croat a apreciat în principal din punct de vedere mental cum au revenit jucătorii săi de la cabine, după ce Poli Iaşi întorsese scorul şi marcase al doilea gol înainte de pauză.

Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce l-a impresionat pe croat

„Cred că a fost un meci foarte bun. Am început foarte bine. Adversarul a devenit apoi mai agresiv, de aceea au avut ocazii la poarta noastră. Au marcat un gol fantastic şi după a fost o greşeală a noastră. Sunt foarte mulţumit de a doua repriză, nu le-am dat şanse pe tranziţie şi cred că am fost echipa mai aproape de victorie.

Am avut momente cu posesie la mijlocul terenului şi am ajuns în a treia treime. A doua repriză, din punct de vedere mental, a fost foarte bună. Am avut şi greşeli, dar a fost greu fără Hakim şi Dennis. 

(n.r. accidentările lui Abdallah şi Politic) Trebuie să vedem, pentru moment nu pot să spun nimic. O să vedem după testele medicale.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r. urmează meciul cu Rapid) Trebuie să ne recuperăm după acest meci, după aceea să ne pregătim şi să dăm tot ce avem pe teren la meciul cu Rapid”, a declarat Zeljko Kopic, la digisport.ro.

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi. După ce a deschis scorul imediat după startul partidei, după penalty-ul obţinut în secunda 20, dinamoviştii au avut parte de un adevărat coşmar.

Hakim Abdallah s-a accidentat şi a fost nevoit să fie înlocuit în minutul 9 cu Neagu. Peste numai 4 minute, Bordeianu a restabilit egalitatea în Copou după ce a marcat cu un şut superb, de la peste 30 de metri.

Reclamă

O nouă lovitură pentru Zeljko Kopic a venit în minutul 29. Dennis Politic, unul dintre liderii echipei, s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Ahmed Bani. Pentru Dinamo urmează derby-ul cu Rapid, din Giuleşti.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

„Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”

23:57 12 aug.

Concluzia lui Cătălin Chirilă, după experienţa de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Sper să reuşesc să fiu bun şi pe valuri”

23:56 12 aug.

Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape

23:10 12 aug.

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Anei Bărbosu medalia de bronz

22:42 12 aug.

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26 12 aug.

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

1 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 2 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 5 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu 6 Răsturnare de situaţie! Americanii nu renunţă la bronz! Proba video care i-ar putea lua Anei Bărbosu medalia
Citește și