Închide meniul

„Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 8:35

Reclamă
„Infernal! Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!

Cehii, şocaţi înainte de FCSB - Sparta Praga

Duel în partida Sparta Praga - FCSB/ Profimedia

Cehii au fost şocaţi, înainte de returul dintre FCSB şi Sparta Praga. Aceştia s-au declarat umiţi de starea gazonului din Ghencea, dar şi de temperaturile din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Returul „de foc” dintre FCSB şi Sparta Praga se va disputa astăzi, de la ora 21:30, în Ghencea. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga

Jurnaliştii cehi au prefaţat returul cu Sparta Praga şi au subliniat faptul că meciul se va disputa în condiţii „infernale”, din cauza temperaturilor din Bucureşti. Aceştia s-au plâns şi de cum se prezintă gazonul din Ghencea, subliniind şi rivalitatea dintre FCSB şi CSA Steaua.

Totodată, cehii au notat faptul că Sparta Praga se va putea baza pe căpitanul Filip Panak, cel care s-a recuperat după o accidentare şi s-a antrenat normal, înaintea returului cu FCSB.

„Direct din BUCUREȘTI – Căldură infernală și gazon pregătit mai puțin decât ideal. Sparta a sosit în Bucureștiul fierbinte cu multă dispoziție și nu a arătat nici un pic de nervozitate înaintea manșei secunde cruciale de marți din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Revenirea căpitanului Filip Panak (28 de ani), care a finalizat cu zâmbetul pe buze antrenamentul premergător meciului în netradiționala casă a FCSB-ului, i-a adus un plus al bunăstării.

Reclamă
Reclamă 4

Este un pic surprinzător! Foarte probabil cel mai important meci al sezonului al FCSB-ului (care, de altfel, este valabil și pentru Sparta ), se va juca pe stadionul de casă al celui mai mare rival al său. Stadionul Steaua este un stadion temporar pentru cel mai cunoscut club românesc, întrucât pe Arena Națională va avea loc concertul lui Ed Sheeran”, au notat cehii de la Flashscore Cehia, citat de sport.ro.

De asemenea, cehii au mai punctat faptul că evoluţia Spartei Praga nu a fost cea la care se aşteptau fanii, în meciul tur, sperând ca totul să fie diferit în returul din Ghencea.

„Sparta nu are o sarcină ușoară. Formația din Praga a ajuns pe terenul fierbinte al FCSB-ului din meciul de pe teren propriu cu un egal, 1-1, iar prestația campioanei Cehiei nu a fost chiar așa cum și-a imaginat antrenorul Lars Friis”, au notat şi cei de la infotbal.cz.

Reclamă

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga

Elias Charalambous a anunţat că Luis Phelipe nu va putea juca în returul cu Sparta Praga. Acesta a suferit o accidentare şi nu va putea fi folosit la returul cu cehii. FCSB – Sparta Praga va fi marţi, de la ora 21:30, live text pe AS.ro.

„Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Charalambous.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

14:51

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga! Doi noi jucători, prezenţi la antrenamente

14:37

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor! Rezultate incredibile la meciurile puştilor de la Farul

14:30

PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30! Echipa lui Răzvan Lucescu ţineşte play-off-ul Champions League

13:46

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

13:42

„Decizia va murdări pentru totdeauna Jocurile Olimpice” Medalia Anei Bărbosu, cerută înapoi de un membru al Congresului SUA

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și