Închide meniul

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 august 2024, 19:41

Reclamă
Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous: „A suferit o accidentare

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul lui Charalambous

Elias Charalambous, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga. Anunţul a fost făcut chiar de Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a anunţat că Luis Phelipe nu va putea juca în returul cu Sparta Praga. Acesta a suferit o accidentare şi nu va putea fi folosit la returul cu cehii. FCSB – Sparta Praga va fi marţi, de la ora 21:30, live text pe AS.ro.

Un jucător de la FCSB, OUT pentru returul cu Sparta Praga

„Vestea bună este că avem la dispoziție mulți jucători. Dawa este într-o formă bună. Avem multe soluții. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, nu va fi disponibil. Ne-am analizat adversarul, dar nu poți schimba prea multe într-o săptămână. Cu siguranță, vom încerca să corectăm anumite detalii.

Fazele fixe pot decide meciuri, vom da tot ce avem mai bun. Trebuie să ne pregătim pentru orice și sper să facem totul așa cum trebuie”, a spus Charalambous.

Charalambous şi Lixandru, ultimele detalii înainte de FCSB – Sparta Praga

Lixandru consideră că Sparta Praga rămâne favorită în faţa FCSB-ului, contrar previziunilor specialiştilor.

Reclamă
Reclamă 4

Ştim că va fi foarte dificil, suntem pregătiţi pentru un meci greu. Am analizat adversara şi îi ştim mai bine decât în prima partidă. Cu siguranţă, vom încerca să dăm totul pentru a ne califica în turul următor. Acesta este obiectivul nostru.

Vom juca cu 20.000 de oameni în tribună, sunt sigur că îi vor împinge de la spate pe băieţi din primul şi până în ultimul minut. Sper că îi vom face fericiţi după meci şi că vom sărbători împreună.

Este frumos să visăm la astfel de situații, la imnul Champions League. Cine nu și-ar dori să trăiască astfel de momente? Nu le poți cumpăra, doar câștiga prin performanțe. M-aș bucura enorm pentru acești băieți. Sunt momente pe care nu le poți uita, sper să le putem trăi împreună„, a declarat Elias Charalambous.

Reclamă

Suntem conştienţi de valoarea echipei adverse. Eu sunt sigur că tot ei pleacă cu prima şansă, din punct de vedere al lotului au un lot mult mai valoros şi al experienţei în cupele europene. Dar noi putem trece mai departe pentru că suntem un grup foarte bun şi pentru că jucăm acasă cu nişte suporteri extraordinari„, a declarat Mihai Lixandru.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, după autogolul lui Todoroski

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și