Închide meniul

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura

Publicat: 13 august 2024, 10:49

Reclamă
Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China

Andrea Compagno, în timpul unui meci din China / Profimediaimages

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno din Italia. Atacantul în vârstă de 28 de ani şi-a regăsit pofta de gol după ce a plecat de la FCSB şi a semnat cu chinezii de la Tianjin Jinmen Tiger. Face unul dintre cele mai bune sezoane din carieră şi poate da marea lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno intrase, sezonul trecut, în dizgraţia conducătorilor campioanei României. Ajunsese rezervă şi a fost vândut în cele din urmă cu 120.000 de euro. După ce a ajuns în China, s-a descătuşat. Are 16 goluri în 19 meciuri din campionat.

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China

Andrea Compagno a marcat şase goluri în ultimele cinci meciuri şi tocmai a aflat că ar putea să îşi îndeplinească marele vis. Sunt şanse tot mai mari să fie convocat la naţionala Italiei.

Luciano Spalletti îl urmăreşte cu atenţie pe Compagno. A remarcat că fostul atacant al campioanei României înscrie pe bandă rulantă – are 18 goluri în cele 22 de meciuri jucate în 2024 şi o medie de o reuşită la fiecare 92 de minute.

După sezoanele excelente din România, se descurcă foarte bine acum și în campionatul Chinei. Având în vedere problemele de la EURO 2024 și accidentarea lui Scamacca, Andrea Compagno poate fi luat în calcul de fostul antrenor al lui Napoli.

Reclamă
Reclamă 4

Nu va fi o operațiune simplă pentru că din punct de vedere istoric cei care joacă în afara Europei sunt mai puțin luați în considerare decât cei din campionatele de top. Compagno a fost aproape să fie convocat în martie 2023 de mancini”, a transmis tuttomercatoweb.com.

Compagno este cotat, în prezent, la 3 milioane de euro. În urmă cu doi ani era transferat de FCSB de la FCU Craiova pentru 1.500.000 de euro.

La noua sa echipă, Andrea Compagno are un salariu mult mai mare decât la FCSB. Italianul primeşte 850.000 de euro pe sezon, faţă de 180.000 de euro cât încasa în Liga 1.

Reclamă

Astfel, în cele două sezoane pe care le va petrece în China, Andrea Compagno va înca 1,7 milioane de euro.

În încercarea de a se califica în grupa UEFA Champions League, doi atacanţi au fost aduşi la FCSB în această vară. Daniel Popa a fost transferat cu 300.000 de euro de la U Cluj, iar Florin Tănase a revenit în tricoul roş-albastru.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:42

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

14:51

Veste bună pentru FCSB, chiar înaintea returului cu Sparta Praga! Doi noi jucători, prezenţi la antrenamente

14:37

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor! Rezultate incredibile la meciurile puştilor de la Farul

14:30

PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30! Echipa lui Răzvan Lucescu ţineşte play-off-ul Champions League

13:46

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!” 6 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”
Citește și