Închide meniul

Andrea Compagno a reușit o „dublă” în China! Fostul atacant de la FCSB are cifre de senzație la Tianjin Tiger

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 17:57

Reclamă
Andrea Compagno a reușit o „dublă în China! Fostul atacant de la FCSB are cifre de senzație la Tianjin Tiger

Andrea Compagno a reușit o "dublă" în China!

Andrea Compagno, după ce a înscris pentru Tianjin / Profimedia

Andrea Compagno a reușit o „dublă” în China! Italianul a făcut spectacol în partida dintre Tianjin Tiger și Zhejiang Professional, din etapa cu numărul 22 a campionatului chinez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani, Andrea Compagno a fost vândut de Gigi Becali, în China, în luna februarie a acestui an. Patronul de la FCSB a încasat suma de 120.000 de euro în schimbul italianului.

Andrea Compagno a reușit o „dublă” în China!

Compagno a început excelent duelul cu Zhejiang Professional și a deschis scorul în minutul 27, din lovitură de la 11 metri.

12 minute mai târziu, fostul atacant de la FCSB a reușit „dubla”. Italianul a înscris din pasa lui Ba Dun.

Scorul final al partidei a fost de 3-2, în favoarea echipei lui Andrea Compagno, care se află pe locul al 8-lea în campionatul din China.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul atacant de la FCSB a ajuns la 16 goluri marcate în campionatul din China. Acesta se află pe locul al 4-lea în clasamentul golgheterilor, care este condus de Wu Lei, cu 28 de reușite.

În momentul de față, Andrea Compagno este cotat la suma de 3 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Andrea Compagno, mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB: „Patronul mă distrugea la TV”! Ce a spus de Mihai Stoica

Andrea Compagno a făcut mărturisiri despre chinul pe care l-a îndurat la FCSB. Atacantul italian, care evoluează în China, a susţinut că, în afară de Gigi Becali şi Mihai Stoica, lumea vorbeşte frumos despre el în România.

Reclamă

Compagno a recunoscut că a fost afectat de criticile lui Gigi Becali. Italianul nu are cuvinte bune de spus nici despre Mihai Stoica.

”Dacă nu-mi mergea bine pe teren sau dacă patronul mă distrugea pe la TV, eu eram afectat ca persoană. Poate că e un defect în viața mea. Dar cumva asta m-a și împins să devin mereu mai bun. Dacă nu puneam suflet, iar după antrenamente mă gândeam la altele, poate nu ajungeam din Liga 4 sau din San Marino în grupele Conference League.

Vorbesc mulți frumos despre mine, mai puțin patronul și încă o persoană (n.r.: Mihai Stoica). Pentru ceilalți, colegi, fani, jurnaliști, da, cred că e valabil. M-am simțit bine în România, a intrat ceva în sufletul meu, mereu când aud de România tresar. Deși am suferit în ultima perioadă acolo.

(n.r: dacă e bucuros că a luat decizia de a pleca în China) Sigur! Cea mai bună variantă! Mai ales ținând cont de ce situație aveam eu la FCSB în ultimele luni… Din toate punctele de vedere a fost o decizie bună, uman și sportiv”, a declarat Andrea Compagno pentru golazo.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:50

Clasamentul final pe medalii de la Jocurile Olimpice 2024! SUA, pe primul loc. România a terminat pe locul 23

19:33

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!”

19:32

LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-1. Alex Mitriță, gol de senzație! Duel tare în partea de sus a clasamentului

19:25

LIVE VIDEOFamalicao – Benfica e ACUM, live în AntenaPLAY. Ploaie de goluri în Estoril – Santa Clara. Programul de duminică

19:22

Sabrina Ionescu a devenit campioană olimpică. Naţionala SUA a câştigat dramatic finala cu Franţa

19:17

FCU Craiova – Chindia Târgoviște 1-0! Oltenii lui Adrian Mititelu, prima victorie din Liga a 2-a

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și