Închide meniul

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 13:46

Reclamă
„Mircea Lucescu pleacă de la zero! Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

"Mircea Lucescu pleacă de la zero!" Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Mircea Lucescu, în timpul conferinţei de prezentare la echipa naţională/ Hepta

Basarab Panduru a transmis un mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională, sub comanda lui Mircea Lucescu. „Pandi” e convins că mijlocaşul Universităţii Craiova e cel mai în formă jucător din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a revenit pe banca „tricolorilor. Meciul de debut al lui „Il Luce” la naţională, în noul mandat, va fi pe 6 septembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. România se va duela Kosovo, în preliminariile Ligii Naţiunilor.

„Mircea Lucescu pleacă de la zero!” Mesaj categoric despre revenirea lui Alexandru Mitriţă la echipa naţională

Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Mitriţă, despre care susţine că va fi convocat de Mircea Lucescu la naţională.

Fostul internaţional a subliniat faptul că Mitriţă este cel mai în formă jucător român, dat fiind şi faptul că a bifat mai multe meciuri, spre deosebire de stranieri.

În acest context, Panduru a transmis că Mircea Lucescu îl va chema pe Alexandru Mitriţă la naţională, în ciuda conflictului care s-a zvonit că a existat între mijlocaş şi Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă 4

„Eu zic că era convocat 100%, mai ales că Lucescu n-are nicio treabă cu nimeni în momentul ăsta şi probabil că era la echipa naţională.

Coman nu ştii ce joacă, Coman are un meci de campionat şi nu ştiu ce amicale pe acolo, la Mihăilă a fost Cupa, n-a început campionatul. Cel mai în formă jucător în momentul ăsta este Mitriţă. Lucescu pleacă de la zero şi spune, ‘trebuie să-l văd, n-am cum să nu-l văd, îl văd cum joacă, îl văd că e bun, n-am cum să nu-l iau.

Dacă îmi face şi mie la fel atunci o să-l trimit unde l-a trimis şi Edi, dar până atunci hai să-i dau o şansă”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu va anunţa în această săptămâna lista stranierilor pentru duelurile cu Kosovo şi Lituania, de la începutul lunii viitoare. „Il Luce” a fost în acest zile în Italia, acolo unde i-a urmărit pe Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Răzvan Marin.

Mircea Lucescu s-a decis dacă îl va convoca pe Alex Mitriţă la naţionala României

Mircea Lucescu a luat o primă hotărâre importantă după ce a fost numit de FRF şi s-a decis dacă îl va convoca pe Alex Mitriţă la naţionala României. Noul selecţioner al tricolorilor şi-a făcut planul pentru viitoarele meciuri.

Cu „dubla” fabuloasă marcată îm poarta lui Sepsi, „perla” lui Mihai Rotaru a ajuns la 4 goluri stagionale. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro are şi un assist. E tot mai aproape de a prinde un transfer şi să primească un salariu uriaş la arabi.

Potrivit digisport.ro, Mircea Lucescu s-a convins şi vrea să îi mai dea o şansă lui Mitriţă la naţionala României. Este convins că atacantul oltenilor poate da randament maxim sub comanda sa.

„Il Luce” urmează să poarte o discuţie cu Alex Mitriţă şi să îi transmită că are încredere în el şi că îşi doreşte să îl vadă în tricoul naţionalei. De mai bine de doi ani nu a mai fost chemat Mitriţă la selecţionata României.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

15:42

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce s-a operat! Mesajul transmis de româncă

15:12

„Nebunul de pe tronul de aur” Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga: „Auto-proclamatul Dumnezeu”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și