Închide meniul

Mircea Lucescu s-a decis dacă îl va convoca pe Alex Mitriţă la naţionala României! Ce se întâmplă cu starul Universităţii Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 august 2024, 10:15

Reclamă
Mircea Lucescu s-a decis dacă îl va convoca pe Alex Mitriţă la naţionala României! Ce se întâmplă cu starul Universităţii Craiova

Mircea Lucescu s-a decis dacă se va baza pe Alex Mitriţă la naţionala României. Ce urmează să facă selecţionerul României

Mircea Lucescu şi Alex Mitriţă / Colaj Profimediaimages

Mircea Lucescu a luat o primă hotărâre importantă după ce a fost numit de FRF şi s-a decis dacă îl va convoca pe Alex Mitriţă la naţionala României. Noul selecţioner al tricolorilor şi-a făcut planul pentru viitoarele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 29 de ani nu a fost convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024. Marcator a 16 goluri sezonul trecut, Mitriţă a început perfect şi această ediţie de campionat. Este deja golgheterul Ligii 1.

Mircea Lucescu s-a decis dacă îl va convoca pe Alex Mitriţă la naţionala României

Cu „dubla” fabuloasă marcată îm poarta lui Sepsi, „perla” lui Mihai Rotaru a ajuns la 4 goluri stagionale. Jucătorul cotat la 3.5 milioane de euro are şi un assist. E tot mai aproape de a prinde un transfer şi să primească un salariu uriaş la arabi.

Potrivit digisport.ro, Mircea Lucescu s-a convins şi vrea să îi mai dea o şansă lui Mitriţă la naţionala României. Este convins că atacantul oltenilor poate da randament maxim sub comanda sa.

„Il Luce” urmează să poarte o discuţie cu Alex Mitriţă şi să îi transmită că are încredere în el şi că îşi doreşte să îl vadă în tricoul naţionalei. De mai bine de doi ani nu a mai fost chemat Mitriţă la selecţionata României.

Reclamă
Reclamă 4

Lucescu a semnat un contract valabil pentru doi ani şi are ca obiectiv calificarea la World Cup 2026, competiţie transmisă în exclusivitate de Antena.

Mihai Rotaru a anunţat plecarea iminentă a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit că Mitriţă are pe masă două oferte. O echipă a trimis şi oferta salarială, care este un de milioane.

Mihai Rotaru a spus că oferta este una bună, iar Mitriţă ştie de ea de câteva zile. Totuşi, Mitriţă a ţinut să joace cu Sepsi, cu riscul de a se accidenta şi de a rata transferul.

Reclamă

Mitriță trebuie felicitat pentru că a jucat în seara asta, pentru că are propunere de contract din afară. Am avut o înțelegere că vom sta la masă (n.r.- negocierilor). El are un contract bun pe trei ani din zona Golfului. A jucat cu riscul de a se accidenta. Nu e ușor să lași câteva milioane de euro.

Universitatea Craiova supraviețuiește. Nu s-a pus problema așa (n.r.- să plece gratis). Avem ofertă. Avem două oferte din afară, dar una e și cu salariul pe masă. Oferta e venită de câteva zile. Alex nu mai are 20 de ani, face 30 de ani”, a spus Mihai Rotaru.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

LIVE SCOREPetrolul – Universitatea Cluj 0-0. Duel încins la Ploieşti între două dintre cele mai solide echipe din Liga 1

18:51

Vinicius a refuzat un contract de un miliard de euro ca să rămână la Real Madrid

18:31

Gazzetta dello Sport, verdict categoric în privinţa lui Dennis Man, înaintea noului sezon din Serie A: „Nu există niciun dubiu”

18:30

Julian Alvarez a semnat cu Atletico Madrid! Cel mai scump transfer al verii a fost anunţat oficial

18:03

Concluziile lui Mihai Covaliu, după palmaresul României la Jocurile Olimpice 2024: „Acolo aveam cele mai mari aşteptări!”

17:51

Mai rău ca în Liga 1! Braga şi-a dat afară antrenorul după prima etapă din Liga Portugal

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 4 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și