Închide meniul

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor! Rezultate incredibile la meciurile puştilor de la Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 august 2024, 14:37

Reclamă
Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor! Rezultate incredibile la meciurile puştilor de la Farul

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă/ AntenaSport

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor, în primul sezon în care se joacă meciuri şi la U13 şi U14. Au fost înregistrate scoruri „fluviu” la aceste categorii de vârstă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa U14 a învins-o categoric pe LPS Clinceni U14, scor 19-1. Luca Graure a marcat cinci goluri pentru trupa „Regelui” Hagi. Rezultate şi mai drastice în campionatul juniorilor născuţi după anul 2012.

Juniorii lui Gică Hagi spulberă tot în Liga Elitelor

În prima etapă din Liga Elitelor U13, Farul Constanţa U13 a trecut cu 33-0 de LPS Clinceni U13. Au fost patru jucători care au înscris cel puţin cinci goluri.

Farul Constanța U13 – LPS Clinceni U13 33-0 (Raul Bancea 8, Alexandru Caras 6, Denis Cogali 5, Alexandru Gheorghe 5, Bogdan Manea 4, Gabriel Popescu 2, David Colban, David Prepeliță, Eduard Zaharia)

Farul Constanța U14 – LPS Clinceni U14 19-1 (Bogdan Ilie 1, 22, Luca Graure 4, 23, 31, 47, 48, Eduard Câmpianu 14, 24, 32, David Călin 27, Marc Iancu 35, 60, Bogdan Bețiu 37, Luca Buică 41, 45, 61, Patrick Curumi 53, 54 / Tudor Măcriș 57)

Reclamă
Reclamă 4

Surprinzător, Farul U13 nu este pe primul loc în clasament. Puştii de la ACS FC Dinamo U13 au suferit un eşec chiar şi mai greu de digerat pe terenul celor de la Kinder Constanţa U13. A fost 52-0 pentru puştii de la malul mării.

Au fost şi alte meciuri extrem de dezechilibrate şi la alte categorii de vârstă:

Toate echipele de copii ale Farului au câştigat, în weekend, în prima etapă din Liga Elitelor sau Liga de Tineret. Rezultatele sunt pe academiahagi.ro.

Reclamă

Gică Hagi, gata să dea lovitura la Farul

Gică Hagi e gata să dea lovitura la Farul şi e la un pas să cedeze una dintre vedetele echipei. Un jucător al formaţiei „Regelui”, Constantin Grameni, este monitorizat de formaţii din Italia.

Florin Manea a fost cel care a confirmat interesul italienilor pentru Constantin Grameni. Agentul a dezvăluit că Farul a refuzat o ofertă de la Porto pentru mijlocaşul român.

Florin Manea a transmis că „Dina” Grameni este la mare căutare. Acesta a dezvăluit că pe lângă Porto, şi o echipă din Abu Dhabi a fost interesată de mijlocaşul de la Farul.

Manea a declarat că Grameni are şanse să ajungă în Italia, fie în Serie A, fie la o echipă din Serie B, care se luptă pentru promovare. Mijlocaşul va fi urmărit de oficiali ai echipelor din Italia la următorul meci, cu Hermannstadt, din Liga 1.

Deocamdată, nu avem nicio ofertă scrisă de la Abu Dhabi. A fost o ofertă de la Porto pentru el, dar financiar nu era extraordinară. Era un împrumut cu opțiune de cumpărare. Încercăm să aducem o ofertă pe placul lui Gică Hagi. Am primit o scrisoare de interes în urmă cu o lună din Abu Dhabi, dar atât, oferta n-a mai ajuns la Farul.

Am ceva din Italia pentru Grameni, o să vină cineva să-l vadă. Dacă-l duc în Italia, sigur ajunge în Serie A sau în Serie B, la o echipă care se bate pentru promovare. Vine directorul sportiv al echipei la meciul următor al Farului”, a declarat Florin Manea, conform prosport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:04

Gigi Becali, noi detalii despre banii din transferul lui Coman care au ajuns în Vietnam: „Nu e ţeapă! Au fost minţiţi”

18:02

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

16:42

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club 6 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”
Citește și