Închide meniul

Gică Hagi, gata să dea lovitura la Farul! Una dintre vedetele echipei, la un pas de un transfer uriaş! Florin Manea a confirmat

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 14:44

Reclamă
Gică Hagi, gata să dea lovitura la Farul! Una dintre vedetele echipei, la un pas de un transfer uriaş! Florin Manea a confirmat

Gică Hagi, gata să dea lovitura la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

Gică Hagi e gata să dea lovitura la Farul şi e la un pas să cedeze una dintre vedetele echipei. Un jucător al formaţiei „Regelui”, Constantin Grameni, este monitorizat de formaţii din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea a fost cel care a confirmat interesul italienilor pentru Constantin Grameni. Agentul a dezvăluit că Farul a refuzat o ofertă de la Porto pentru mijlocaşul român.

Gică Hagi dă lovitura la Farul | Una dintre vedetele echipei, la un pas de un transfer uriaş

Florin Manea a transmis că „Dina” Grameni este la mare căutare. Acesta a dezvăluit că pe lângă Porto, şi o echipă din Abu Dhabi a fost interesată de mijlocaşul de la Farul.

Manea a declarat că Grameni are şanse să ajungă în Italia, fie în Serie A, fie la o echipă din Serie B, care se luptă pentru promovare. Mijlocaşul va fi urmărit de oficiali ai echipelor din Italia la următorul meci, cu Hermannstadt, din Liga 1.

„Deocamdată, nu avem nicio ofertă scrisă de la Abu Dhabi. A fost o ofertă de la Porto pentru el, dar financiar nu era extraordinară. Era un împrumut cu opțiune de cumpărare. Încercăm să aducem o ofertă pe placul lui Gică Hagi. Am primit o scrisoare de interes în urmă cu o lună din Abu Dhabi, dar atât, oferta n-a mai ajuns la Farul.

Reclamă
Reclamă 4

Am ceva din Italia pentru Grameni, o să vină cineva să-l vadă. Dacă-l duc în Italia, sigur ajunge în Serie A sau în Serie B, la o echipă care se bate pentru promovare. Vine directorul sportiv al echipei la meciul următor al Farului”, a declarat Florin Manea, conform prosport.ro.

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi negociază revenirea fostului jucător de la Bordeaux

Alexi Pitu se antrenează cu Farul Constanța! Gică Hagi pregătește o revenire de senzație la echipa sa.

În iarna anului 2023, Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Bordeaux, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. Totuși, între timp, formația din Franța a intrat în faliment, iar jucătorul este liber de contract.

Reclamă

Acum, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Alexi Pitu se antrenează alături de Gică Hagi și negociază cu oficialii acesteia.

În momentul de față, Pitu se mai află pe radarul unor formații din Turcia. Astfel, chiar dacă negocierile cu Farul decurg bine, jucătorul nu a luat, încă, nicio decizie.

În vârstă de 22 de ani, Alexi Pitu este un produs al Academiei Hagi. A fost promovat la „echipa mare” în anul 2018 și a adunat 86 de partide în tricoul echipei lui Gică Hagi.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:36

Helmut Marko a dezvăluit motivul pentru care Sergio Perez va rămâne la Red Bull şi a pus capăt zvonurilor: „Nu sunt adevărate”

17:14

Elisabeta Lipă, după încheierea JO 2024: „Putem face Los Angeles-ul să fie mult mai bun”. Mesaj şi pentru Federaţia de Gimnastică

17:11

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 august

16:51

Unul dintre cei mai vechi jucători de la Rapid a plecat din Giuleşti! Anunţul făcut de club: „Mult succes!”

16:39

Mihaela Cambei, discurs magistral la sosirea în România: „A fost ceva unic şi va rămâne unic!” Promisiune uriaşă

16:30

Răzvan Lucescu o avertizează pe Malmo înaintea returului de la Salonic: „Va fi un meci diferit. Avem mentalitate de învingători”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Scene şocante la Buzău! Jucătorii Rapidului, înjuraţi şi scuipaţi de propriii fani: „Afară din Giuleşti!”
Citește și