Închide meniul
Foto

Scenografie spectaculoasă la FCSB – Sparta Praga! Fanii au umplut Ghencea în meciul decisiv pentru play-off-ul Champions League

Publicat: 13 august 2024, 21:41

Reclamă
Scenografie spectaculoasă la FCSB – Sparta Praga! Fanii au umplut Ghencea în meciul decisiv pentru play-off-ul Champions League

Scenografie spectaculoasă la FCSB - Sparta Praga! Fanii au umplut Ghencea în meciul decisiv pentru play-off-ul Champions League

Scenografie FCSB - Sparta Praga / Profimedia

Fanii roş-albaştrilor au pregătit o scenografie spectaculoasă la meciul FCSB – Sparta Praga. Campioana României dispută manşa secundă din turu 3 preliminar UEFA Champions League în Ghencea, cu un un stadion plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii au luat cu asalt arena din Ghencea şi au pregătit o scenografie spectaculoasă. Echipa lui Elias Charalambous are parte de o susţinere uriaşă în meciul de calificare în play-off-ul Champions League.

Scenografie spectaculoasă la FCSB – Sparta Praga! Fanii au umplut Ghencea în meciul decisiv pentru play-off-ul Champions League

Galeria celor de al FCSB a umplut peluza din Ghencea pentru meciul cu Sparta Praga, iar fanii au pregătit o scenografie care să îi motiveze şi mai mult pe campionii României în lupta pentru play-off-ul Champions League.

Peluza a fost împărţită în roş-albastru, iar între cele două sectoare a fost afişat mesajul: „Make us proud again” (n.r. Să ne faceţi mândri din nou).

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

Gigi Becali a dezvăluit că s-a consultat cu Mihai Stoica şi Mihai Pintilii înaintea meciului şi a subliniat faptul că face echipa, dar nu o dictează. Astfel, el a acceptat ideea de a nu juca cu David Miculescu şi Daniel Popa în acelaşi timp pentru a mai avea o schimbare în atac pe final de partidă.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, patronul celor de la FCSB are mare încredere în echipa sa şi spune că Sparta Praga nu îl sperie. Becali a comparat echipa din Cehia cu rivalele din Liga 1 şi a recunoscut că se teme mai mult de meciurile din campionatul intern

„Da, asta e echipa. Jucăm acasă. O să fie calvar în Ghencea. Normal trebuie să dăm gol repede, să ne facem jocul uşor. Aşa văd eu jocul. Sunt o echipă valoroasă, dar dacă jucam cu CFR Cluj nu aveam curajul ăsta, nici cu Craiova, nici cu Rapid. Ca atare, jucăm acasă, cu o echipă care e sub valoarea CFR-ului, Rapidului şi Craiovei.

Ei au spus că dacă jucăm şi cu Miculescu şi cu Popa nu mai avem schimbare de atacant pe final. M-au convins cu asta, normal. Eu fac echipa, dar nu o dictez. Mă consult şi cu Meme, şi cu Pintilii”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sparta Praga:

  • Târnovanu – Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Ştefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și