Închide meniul

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

Alex Masgras Publicat: 13 august 2024, 18:02

Reclamă
Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: "Va fi calvar în Ghencea"

Gigi Becali, în timpl unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga. Cu câteva ore înaintea orei de start a manşei secunde din turul 3 preliminar UEFA Champions League, patronul campioanei României a confirmat cei 11 jucători care vor începe duelul cu campioana Cehiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB şi Sparta Praga va începe la ora 21:30 şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

Gigi Becali a dezvăluit că s-a consultat cu Mihai Stoica şi Mihai Pintilii înaintea meciului şi a subliniat faptul că face echipa, dar nu o dictează. Astfel, el a acceptat ideea de a nu juca cu David Miculescu şi Daniel Popa în acelaşi timp pentru a mai avea o schimbare în atac pe final de partidă.

De asemenea, patronul celor de la FCSB are mare încredere în echipa sa şi spune că Sparta Praga nu îl sperie. Becali a comparat echipa din Cehia cu rivalele din Liga 1 şi a recunoscut că se teme mai mult de meciurile din campionatul intern

„Da, asta e echipa. Jucăm acasă. O să fie calvar în Ghencea. Normal trebuie să dăm gol repede, să ne facem jocul uşor. Aşa văd eu jocul. Sunt o echipă valoroasă, dar dacă jucam cu CFR Cluj nu aveam curajul ăsta, nici cu Craiova, nici cu Rapid. Ca atare, jucăm acasă, cu o echipă care e sub valoarea CFR-ului, Rapidului şi Craiovei.

Reclamă
Reclamă 4

Ei au spus că dacă jucăm şi cu Miculescu şi cu Popa nu mai avem schimbare de atacant pe final. M-au convins cu asta, normal. Eu fac echipa, dar nu o dictez. Mă consult şi cu Meme, şi cu Pintilii”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu Sparta Praga:

Gigi Becali, distrus în presa din Cehia înainte de FCSB – Sparta Praga

Cehii nu s-au putut abţine şi l-au criticat în termeni duri pe Gigi Becali, chiar înaintea returului cu Sparta Praga. Aceştia i-au adresat cuvinte dure patronului campioanei, pe care l-au criticat pentru tacticile de la echipa sa.

Reclamă

„Boss-ul FCSB, nebunul de pe tronul de aur. L-a dat afară pe Ondrasek după două luni”, au titrat cehii de la isport.blesk.cz, care fac referire la atacantul ceh Zdenek Ondrasek, care a fost dat afară de la FCSB în urmă cu trei ani.

„Echipa care a păstrat numele Steaua se zvârcolește prin liga secundă, cealaltă, FCSB, se luptă cu Sparta pentru Champions League. Să vină abrevierea de la FC Steaua București?

E o poveste nebună acolo, și nu e de mirare câtă vreme echipa este condusă de pseudo-scriitorul, om de afaceri local, George ”Gigi” Becali, auto-proclamatul Dumnezeu al fotbalului din București.

Puțini patroni din Europa sunt ca el. A acumulat averea prin afaceri ciudate cu armata și cu pământuri. Și în fotbal funcționează neortodox, după cum a zis-o chiar el: ”Eu dau banii pentru tot, așa că eu decid tot.

Jucătorii se simt bine lângă nebun, care locuiește undeva în afara Bucureștiului și care stă pe un tron de aur, de unde ocazional discută cu jurnaliștii”, au mai notat cehii.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:49

FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!”

19:43

PAOK – Malmo, LIVE SCORE, 20:30! Echipa lui Răzvan Lucescu ţineşte play-off-ul Champions League. Echipele de start

19:33

România a aflat cum poate ajunge la Cupa Mondială de Rugby din 2027: „Este o provocare, dar şi o oportunitate”

19:09

„Nu cred că vă puteţi da seama” Novak Djokovic, copleşit de emoţii după revenirea în Serbia: „Mulţi au pus la înodială jocul meu”

19:05

Gigi Becali a anunţat două transferuri dacă FCSB trece de Sparta Praga: „Cu tot respectul, nu putem să stăm în el!”

18:42

Gigi Becali a numit jucătorul de la care are aşteptări în FCSB – Sparta Praga: „Am vorbit cu Pintilii”

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și