Închide meniul

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 18:58

Reclamă
Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman

Hepta

Gigi Becali a lansat un atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman. Becali nu a primit banii pentru transferul lui Florinel Coman şi i-a reclamat pe cei de la Al Gharafa la FIFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţine că Budescu şi Keşeru au avut aceleaşi probleme la arabi. S-au trezit cu banii în conturile din Vietnam. Becali nu îţi face probleme şi spune că în 3 luni va lua banii pe Coman, plus un milion de euro în plus.

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman

Băi, banii pe Coman n-au venit! Banii pe Coman o să vină peste 2-3 luni și o să vină cu un milion în plus. Pentru că i-am dat la FIFA și au spus că a fost o chestiune criminală și că au fost păcăliți. Și că s-au dat banii în Vietnam. Vrăjeală, mincinoși! Așa au făcut și cu Budescu: au dat banii în Vietnam! Așa au făcut cu Budescu, la fel au făcut, și cu mai mulți. La Keșeru că cutare…

Și mai și scriu acolo că datorită relațiilor bune pe care le avem între cluburi… Mă, care relații?! Că am luat banii tot la instanță, la judecată, și pe Keșeru. Păi mă așteptam, și ei că nu domnule, că suntem serioși. Am zis lasă, mă, că dai un milion în plus. Și acum dau milionul. Fără probleme dau milionul! Ei nu au dat niciun ban nici în Vietnam, e vrăjeală, minciună. Așa au făcut și cu Budescu, au spus că au dat banii în Vietnam. Păi unde?! Păi am dat banii în Vietnam, PFA Budescu. Du-te, mă, de aici (n.r. – râde). Ei au afaceri pe acolo, prin munții Vietnamului”, a spus Gigi Becali la Palat.

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Iată nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0, din preliminariile Ligii Campionilor Asiei. Fostul jucător al celor de la FCSB s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, după victoria noii sale echipe, Al Gharafa, în ultimul tur preliminar al competiţiei care se va vedea LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

l Gharafa a întâlnit-o pe Al Ahli Dubai din Emiratele Arabe Unite şi s-a impus cu 1-0. Echipa lui Florinel Coman ajunge astfel în grupele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde va evolua împotriva unor echipe precum Al Nassr sau Al Hilal.

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

Unicul gol al partidei a fost marcat de tunisianul Ferjani Sassi, în minutul 50. Al Gharafa putea conduce încă din mintuul 6, dar golul lui Joselu, fostul star al celor de la Real Madrid, a fost anulat de VAR din cauza unei poziţii de offside.

Florinel Coman, o altă achiziţie nouă a qatarezilor, a fost înlocuit în minutul 90+6 al meciului pe care Al Gharafa l-a disputat pe teren propriu. Acesta este al doilea meci oficial pentru internaţionalul român la noua sa echipă, după ce a mai evoluat în remiza din prima etapă a campionatului cu Al Khor, scor 0-0.

Reclamă

Pentru prestaţia din meciul cu Al Ahli Dubai, Florinel Coman a primit nota 6.8 pe sofascore.com. Florinel Coman va putea fi urmărit în sezonul acesta de Liga Campionilor Asiei LIVE în AntenaPLAY.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:49

VIDEOCristiano Ronaldo, primul gol al sezonului pentru Al Nassr. Starul portughez a reuşit şi o pasă decisivă

22:41

Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după FCSB – Sparta Praga 2-3: „O bătaie de joc”

22:21

Fanii Stelei s-au revoltat după eliminarea roş-albaştrilor din Cupa României: „Vă bateţi joc de Steaua!”

22:15

Mihai Stoica, critici dure pentru un titular cu Sparta Praga: „E inadmisibil ce a făcut!” Gestul care l-a scos din sărite pe MM

21:52

Corvinul, cale liberă către Liga 1! Anunţul uriaş al hunedorenilor după eliminarea din cupele europene

21:27

Steaua a fost eliminată de Concordia Chiajna din Cupa României. Reacţia imediată a lui Marius Lăcătuş

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!”
Citește și