Închide meniul
Video

Fiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton! Echipa care îl doreşte

Publicat: 14 august 2024, 20:48

Reclamă

Fiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton la Mercedes! Echipa care îl doreşte

Mick Schumacher / Profimedia Images

Povestea merge mai departe! Fiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton la Mercedes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher e dorit la Sauber, unde va fi coleg cu un alt pilot german, Hulkenberg.

Fiul lui Michael Schumacher primeşte o nouă şansă în Formula 1, după ce a fost rezerva lui Hamilton la Mercedes! Echipa care îl doreşte

La Sauber e şef omul care l-a crescut pe Mick Schumacher la academia lui Ferrari. Formula 1 se reia după pauza de vară cu Marele Premiu al Olandei, care e săptămâna viitoare, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Jean Todt, fostul şef de la Ferrari, cerea la începutul verii revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1. Fiul legendarului pilot Michael Schumacher a concurat în „Marele Circ” timp de două sezoane, în 2021 şi 2022, la Haas. Recent, Mick Schumacher a participat şi în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 sunt în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

Jean Todt, fost şef al celor de la Ferrari, dar şi prieten foarte bun cu legendarul Michael Schumacher, tatăl lui Mick, a vorbit despre situaţia în care se află pilotul de 25 de ani. Acesta este de părere că Mick duce povara numelui de familie şi consideră că acesta este un pilot mai bun decât jumătate din cei care concurează în prezent în Formula 1.

„Nu ştiu dacă Mick este unul dintre cei mai buni piloţi disponibili, dar este mai bun decât jumătate dintre piloţii din Formula 1.

Mulţi cred că acesta este un avantaj, dar a devenit un dezavantaj (n.r. numele de familie). Aşteptările nu erau rezonabile şi maşina nu era competitivă. Nu a fost niciodată în poziţia de a-şi arăta adevăratul potenţial.

Reclamă

Presiunea la care a fost supus a fost nedreaptă. Ştiu foarte bine asta pentru că am condus o echipă şi ştiu că prestaţia unui pilot are imediat de suferit dacă el nu se simte bine”, a spus Jean Todt, pentru BILD, citat de marca.com.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și