Închide meniul

Se cere revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1: „E mai bun decât jumătate de grilă”. Marele dezavantaj al pilotului german

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2024, 17:45

Reclamă
Se cere revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1: „E mai bun decât jumătate de grilă. Marele dezavantaj al pilotului german

Se cere revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1: "E mai bun decât jumătate de grilă". Marele dezavantaj al pilotului german

Mick Schumacher, la Marele Premiu de la Monaco / Profimedia

Jean Todt, fostul şef de la Ferrari, cere revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1. Fiul legendarului pilot Michael Schumacher a concurat în „Marele Circ” timp de două sezoane, în 2021 şi 2022, la Haas. În acest moment, el este pilotul de rezervă al celor de la Mercedes şi McLaren. Recent, el a participat şi în Cursa de 24 de ore de la Le Mans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Se cere revenirea lui Mick Schumacher în Formula 1: „E mai bun decât jumătate de grilă”. Marele dezavantaj al pilotului german

Jean Todt, fost şef al celor de la Ferrari, dar şi prieten foarte bun cu legendarul Michael Schumacher, tatăl lui Mick, a vorbit despre situaţia în care se află pilotul de 25 de ani. Acesta este de părere că Mick duce povara numelui de familie şi consideră că acesta este un pilot mai bun decât jumătate din cei care concurează în prezent în Formula 1:

„Nu ştiu dacă Mick este unul dintre cei mai buni piloţi disponibili, dar este mai bun decât jumătate dintre piloţii din Formula 1.

Mulţi cred că acesta este un avantaj, dar a devenit un dezavantaj (n.r. numele de familie). Aşteptările nu erau rezonabile şi maşina nu era competitivă. Nu a fost niciodată în poziţia de a-şi arăta adevăratul potenţial.

Reclamă
Reclamă 4

Presiunea la care a fost susus a fost nedreaptă. Ştiu foarte bine asta pentru că am condus o echipă şi ştiu că prestaţia unui pilot are imediat de suferit dacă el nu se simte bine”, a spus Jean Todt, pentru BILD, citat de marca.com.

Formula 1 revine în Europa la finalul acestei săptămâni, odată cu Marele Premiu al Spaniei. Calificările vor avea loc la ora 17:00, în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY. Marea cursă se va desfăşura duminică, de la ora 16:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și