Închide meniul

„A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?” Verdictul lui Cristi Balaj!

Bogdan Stănescu Publicat: 15 august 2024, 19:41

Reclamă
„A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB? Verdictul lui Cristi Balaj!

"A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?" Verdictul lui Cristi Balaj!

Cristi Balaj / Profimedia Images

Verdictul lui Cristi Balaj în privinţa arbitrajului de la meciul FCSB – Sparta Praga 2-3 a venit după eliminarea roş-albaştrilor din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele ardelenilor, fost arbitru, a subliniat că brigada condusă de centralul danez Morten Krogh a comis mai multe erori. Balaj a punctat că cele mai multe greşeli au fost în favoarea celor de la Sparta Praga.

„A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?” Verdictul lui Cristi Balaj!

(n.r: A tras arbitrul cu Sparta Praga la meciul cu FCSB?) Au fost greșeli, cele mai multe împotriva celor de la FCSB. E valoarea arbitrului. Rămâne de văzut… Cea mai importantă decizie a fost acea intrare la Olaru.

Rămâne de văzut dacă locul de contact a fost, într-adevăr, în afara suprafeței de pedeapsă. Dacă a fost așa, se înțelege de ce arbitrul VAR nu a intervenit.

Au mai fost multe greșeli. În finalul jocului, Olaru a șutat la poartă, probabil că a fost corner, așa am văzut. Înainte de a judeca dacă a fost corner, a fost o talpă, un atac periculos la limita careului. Arbitrul nu a sancționat-o. Este nepermis să faci asemenea greșeli la acest nivel”, a declarat Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga!

După ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga, a venit verdictul lui Ion Crăciunescu!

La scorul de 2-0 pentru Sparta Praga, Darius Olaru a fost doborât în careu. Centralul danez Morten Krogh nu a dictat lovitură de la 11 metri. Mai mult, i-a acordat cartonaşul galben pentru simulare lui Darius Olaru.

După cum se vede aici, adversarul a intrat în el și l-a doborât. E 11 metri. Dacă nu dai la asta… Ce să zici?”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Reclamă

Ion Crăciunescu a susţinut şi că lovitura de la 11 metri primită de Sparta Praga, la imprudenţa lui Joyskim Dawa, a fost corect acordată.

Da, penalty, îl lovește. Intenționează să joace mingea, dar îl lovește pe adversar, care a jucat mingea. Îl lovește în cap. Are acoperire arbitrul”, a mai afirmat Ion Crăciunescu, pentru sursa citată.

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League, de către Sparta Praga. Patronul roş-albaştrilor s-a plâns de deciziile luate de centralul partidei, Morten Krogh.

Noi am avut şi 11 metri. Păi, da, la 2-0.

2-0 şi cu încă două pe care le-am dat … Lasă că a fost manieră şmecherească, dar timpul, dacă vrei. S-au făcut şase schimbări şi au băut apă de două ori. Trebuia să dea cel puţin opt minute.

Eram noi pe val şi el a făcut întrerupere să bea apă, în minutul 75, îţi dai seama ce tupeu”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Şi Mihai Stoica a făcut praf arbitrajul după ce FCSB a fost învinsă în Ghencea de Sparta Praga. „Aş putea să vorbesc şi despre arbitraj pentru că a fost unul ostil.

Dacă deja tu în primele secunde, când adversarul îi ridică piciorul în cap lui Ştefănescu, tu nu dai fault…  Când avem cea mai bună perioadă tu opreşti jocul pentru pauză de hidratare. A fost bătaie de joc. Să dai doar 5 minute când suntem călare pe ei. Trag de timp şi tu nimic. Arbitraj ostil în tur şi în retur!”, a declarat Mihai Stoica pentru primasport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:23

Neluţu Varga a confirmat transferul lui Răzvan Sava: „A fost ultimul lui meci la CFR Cluj”! Portarul român merge în Serie A!

23:03

Jordan Chiles s-a prăbuşit emoţional după ce i-a fost luată medalia de bronz: „La durerea mare se adaugă și atacurile rasiste”

22:59

Tragerea la sorţi din Liga Campionilor Asiei (12:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY). Florinel Coman, rivalul lui Cristiano Ronaldo

22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

1 FotoMihaela Cambei, surprinsă de cadoul uriaş de la Ion Ţiriac: „Mai repede decât mă aşteptam”. Decizia luată după ce a scris istorie 2 UPDATETatăl lui Lamine Yamal a fost înjunghiat şi a fost transferat în stare gravă la spital. Trei persoane au fost arestate 3 CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League 4 Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid 5 Ce jucător este favorit la Balonul de Aur, după ce Real Madrid a câștigat Supercupa Europei! Verdictul specialiștilor 6 EXCLUSIVSingura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!” Data limită până când poate pleca de la FCSB
Citește și