Închide meniul

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga!

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2024, 16:12

Reclamă
Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga!

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga!

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

După ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga, a venit verdictul lui Ion Crăciunescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La scorul de 2-0 pentru Sparta Praga, Darius Olaru a fost doborât în careu. Centralul danez Morten Krogh nu a dictat lovitură de la 11 metri. Mai mult, i-a acordat cartonaşul galben pentru simulare lui Darius Olaru.

Verdictul lui Ion Crăciunescu după ce Gigi Becali a acuzat că FCSB-ul nu a primit un penalty clar cu Sparta Praga!

După cum se vede aici, adversarul a intrat în el și l-a doborât. E 11 metri. Dacă nu dai la asta… Ce să zici?”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Ion Crăciunescu a susţinut şi că lovitura de la 11 metri primită de Sparta Praga, la imprudenţa lui Joyskim Dawa, a fost corect acordată.

Da, penalty, îl lovește. Intenționează să joace mingea, dar îl lovește pe adversar, care a jucat mingea. Îl lovește în cap. Are acoperire arbitrul”, a mai afirmat Ion Crăciunescu, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League, de către Sparta Praga. Patronul roş-albaştrilor s-a plâns de deciziile luate de centralul partidei, Morten Krogh.

Noi am avut şi 11 metri. Păi, da, la 2-0.

2-0 şi cu încă două pe care le-am dat … Lasă că a fost manieră şmecherească, dar timpul, dacă vrei. S-au făcut şase schimbări şi au băut apă de două ori. Trebuia să dea cel puţin opt minute.

Reclamă

Eram noi pe val şi el a făcut întrerupere să bea apă, în minutul 75, îţi dai seama ce tupeu”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Adrian Mutu i-a făcut praf pe atacanții de la FCSB, după 2-3 cu Sparta Praga: „De mijlocul clasamentului!”

Adrian Mutu i-a făcut praf pe atacanții de la FCSB, după 2-3 cu Sparta Praga. Fostul internațional nu s-a ferit de cuvinte, atunci când i-a criticat pe oamenii din atacul campioanei.

FCSB a fost eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Sparta Praga. Meciul de pe stadionul „Steaua”, care s-a încheiat cu victoria cehilor, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, Mutu a transmis faptul că, în opinia sa, atacanții de la FCSB sunt la un nivel de „mijlocul clasamentului în România”.

„Un nivel normal, de mijlocul clasamentului în România”, a spus Adrian Mutu, la fanatik.ro.

De asemenea, „Briliantul” a venit și cu un sfat pentru Gigi Becali și a transmis că FCSB mai are nevoie de întăriri, pentru a avea rezultate în cupele europene.

Și noi am dat în campionatul nostru două milioane jumate pe un atacant. Mă refer la Louis Munteanu… Acum să vedem ce se întâmplă și cu el, pentru că are potențial. Am văzut ce a făcut Olatunji cu ei aseară…

Eu cred că FCSB-ului îi trebuie în momentul de față doi atacanți, nu unul, pentru că nu poți să stai doar într-unul. Și îi mai trebuie mijlocași centrali importanți”, a mai spus Adrian Mutu.

FCSB – Sparta Praga s-a terminat 2-3, după ce la pauză scorul era 0-3. În tur, la Praga, rezultatul a fost 1-1.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:18

Cotele la câştigarea titlului în Superliga Greciei. Ce şanse are Răzvan Lucescu să îşi apere trofeul. Competiţia e în AntenaPLAY

16:41

„Ne-a ajutat enorm” Ange Postecoglou a dat verdictul în privinţa transferului lui Radu Drăguşin! Decizia luată pentru noul sezon!

16:35

LIVE TEXTAstana – Corvinul 1-0. Gafă uriaşă în apărarea hunedorenilor. Misiune imposibilă pentru echipa lui Maxim

16:30

Dan Petrescu a fost suspendat două etape după criza de nervi de la meciul cu Unirea Slobozia

15:53

Giani Kiriță știe care este problema lui Dennis Politic! Mesaj direct pentru atacantul de la Dinamo

15:21

Răzvan Lucescu, aproape de o afacere uriașă pe piața transferurilor! 15 milioane de euro pentru o vedetă de la PAOK

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers! Fiul „Regelui” şi-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a doua
Citește și