Închide meniul

Fred Vasseur ştie ce trebuie să se îmbunătăţească la Ferrari: „Probabil că e şi în ADN-ul celor de la Red Bull”

Alex Masgras Publicat: 16 august 2024, 10:59 / Actualizat: 16 august 2024, 12:06

Reclamă
Fred Vasseur ştie ce trebuie să se îmbunătăţească la Ferrari: „Probabil că e şi în ADN-ul celor de la Red Bull

Fred Vasseur ştie ce trebuie să se îmbunătăţească la Ferrari: "Probabil că e şi în ADN-ul celor de la Red Bull"

Fred Vasseur, Charles Leclerc şi Carlos Sainz / Profimedia

Fred Vasseur ştie ce trebuie să se îmbunătăţească la Ferrari. În pauza de vară, şeful echipei din Italia a vorbit despre prima parte a sezonului 2024 şi ce aşteptări are până la final. De 20 de luni la Ferrari, francezul continuă munca şi pentru a aduce un nou titlu în palmaresul italienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, cel puţin pe hârtie, Ferrari stă mult mai bine decât anul trecut. În acest moment are 345 de puncte în clasamentul constructorilor, cu 117 mai multe decât anul trecut şi este la 63 de pnucte în spatele liderului Red Bull.

Fred Vasseur ştie ce trebuie să se îmbunătăţească la Ferrari: „Probabil că e şi în ADN-ul celor de la Red Bull”

„Intern, atmosfera este bună. Cu siguranţă că voiam mai mult şi probabil că ne-am pripit în unele momente, în încercarea de a obţine mai multe. Când ai o atitudine agresivă, uneori ai mai puţin de câştigat. Trebuie să fim mai calmi.

„Într-un fel, trebuie să fii frustrat când nu te descurci cum trebuie, pentru că e cel mai bun lucru care te împinge să revii. Trebuie ţinută sub control. Am avut patru week-end-uri dificile, Canada, Spania, Austria şi Marea Britanie. Atmosfera în echipă nu era cea mai bună, nu era ce ne doream, dar au fost şi lucruri pozitive, în încercarea de a înţelege de ce nu merg lucrurile şi de a le rezolva. Atitudinea e bună”, a spus Fred Vasseur, despre prima parte a sezonului, într-un interviu pentru formula1.com.

Francezul a recunoscut şi faptul că e mândru de cei din echipa lui pentru că îşi asumă riscuri şi că aceasta este mentalitatea potrivită, aşa cum este cazul şi la Red Bull, echipa care a dominat „Marele Circ” în ultimii ani, dar recunoaşte că cei de la Ferrari mai au de lucrat la acest capitol:

Reclamă
Reclamă

„Dacă e să fiu mândru de ceva, nu e rezultatul. Rezultatul e o consecinţă. E vorba despre faptul că toată lumea e dispusă să îşi asume riscuri, e mai puţin speriată. Consecinţa este rezultatul şi faptul că încercăm să schimbăm mentalitatea.

Trebuie să îţi asumi riscuri dacă vrei să câştigi. Aceasta este mentalitatea din curse. Probabil că este şi în ADN-ul celor de la Red Bull. Aici trebuie să facem un pas în faţă”, a mai spus Fred Vasseur.

Formula 1 va reveni în weekend-ul 23-25 august, atunci când la Zandvoort va avea loc Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55 31 aug.

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52 31 aug.

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și