Închide meniul

Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta. „Sori” a venit în cârje la premierea medaliaţilor de Ţiriac

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2024, 11:44

Reclamă
Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta. „Sori a venit în cârje la premierea medaliaţilor de Ţiriac

Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta. "Sori" a venit în cârje la premierea medaliaţilor de Ţiriac

Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta. Cele două şi-a făcut apariţia la festivitatea de premiere a medaliaţilor olimpic de Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a venit în cîrje la festivitatea de premiere a medaliaţilor olimpici de Ion Ţiriac. La eveniment şi-a făcut apariţia şi Simona Halep, iar imaginea cu cele două a devenit virală. Sorana Cîrstea a venit în cîrje după operaţia suferită.

Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta

De-a lungul timpului, s-a speculat că între cele două există o stare de tensiune. În ultima perioadă, relaţia dintre cele două s-a îmbunătăţit vizibil. Sorana Cîrstea chiar i-a transmis un mesaj de susţinere Simonei Halep în scandalul de dopaj. Mai mult. şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis a spus că cele două au îngropat securea războiului.

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două campioane ale României este 2-2. Sorana a condus cu 2-1 după primele meciuri care au avut loc până în 2010. În 2022, Simo şi Sori se întâlneau ultima oară, la Indian Wells, iar Halep se impunea în optimi, cu 6-1, 6-4.

Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea

George Cosac a declarat că nu mai există tensiuni între Simona Halep şi Sorana Cîrstea, deoarece ambele au ajuns la maturitate acum. Acesta a subliniat că între cele două sportive a existat o rivalitate sportivă, dat fiind faptul că fac parte din aceeaşi generaţie.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, George Cosac a declarat că îşi doreşte ca atât Simona Halep, cât şi Sorana Cîrstea, să revină în echipa României, fiind convins că alături de cele două, „tricolorele” pot câştiga Billie Jean King Cup.

„Eu zic că securea e îngropată de mult. Nu mai au nimic de împărțit acum. Dacă a fost ceva între ele, probabil că a fost într-o anumită perioadă. Între ele a existat o rivalitate sportivă, dar n-a existat ură. A fost amplificat mai mult de presă. Fiind un sport indvividual fiecare avea orgoliu ei. Ambele au o personalitate foarte puternică.

Cred că fetele au ajuns la o maturitate și pot gândi pozitiv. Dacă vor fi în plenitudinea forțelor, nu cred că Horia Tecău va trebui să le convingă foarte mult să joace la turneul final.

Reclamă

Cred că vor dori să vină, pentru că sunt ferm convins, așa cum am mai spus-o, cu ambele în echipă România poate câștiga trofeul Billie Jean King Cup. Sau măcar să jucăm finala, așa cum au făcut-o cu mulți ani în urmă Ion Țiriac și Ilie Năstase, în Cupa Davis”, a declarat George Cosac, conform fanatik.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și