Închide meniul

Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!”

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 13:09

Reclamă
Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!

Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea

Simona Halep şi Sorana Cîrstea/ Profimedia

George Cosac a dezvăluit adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea. Preşedintele Federaţiei Române de tenis a declarat că cele două sportive au îngropat „securea războiului” şi le vrea pe ambele în echipa României de Billie Jean King Cup.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De-a lungul anilor, s-a tot zvonit că Simona Halep şi Sorana Cîrstea nu sunt în cele mai bune relaţii. „Sori” s-a retras în urmă cu mai mulţi ani din echipa României de Billie Jean King Cup şi recent a declarat că nu îşi doreşte să revină.

Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea

George Cosac a declarat că nu mai există tensiuni între Simona Halep şi Sorana Cîrstea, deoarece ambele au ajuns la maturitate acum. Acesta a subliniat că între cele două sportive a existat o rivalitate sportivă, dat fiind faptul că fac parte din aceeaşi generaţie.

De asemenea, George Cosac a declarat că îşi doreşte ca atât Simona Halep, cât şi Sorana Cîrstea, să revină în echipa României, fiind convins că alături de cele două, „tricolorele” pot câştiga Billie Jean King Cup.

„Eu zic că securea e îngropată de mult. Nu mai au nimic de împărțit acum. Dacă a fost ceva între ele, probabil că a fost într-o anumită perioadă. Între ele a existat o rivalitate sportivă, dar n-a existat ură. A fost amplificat mai mult de presă. Fiind un sport indvividual fiecare avea orgoliu ei. Ambele au o personalitate foarte puternică.

Reclamă

Cred că fetele au ajuns la o maturitate și pot gândi pozitiv. Dacă vor fi în plenitudinea forțelor, nu cred că Horia Tecău va trebui să le convingă foarte mult să joace la turneul final.

Cred că vor dori să vină, pentru că sunt ferm convins, așa cum am mai spus-o, cu ambele în echipă România poate câștiga trofeul Billie Jean King Cup. Sau măcar să jucăm finala, așa cum au făcut-o cu mulți ani în urmă Ion Țiriac și Ilie Năstase, în Cupa Davis”, a declarat George Cosac, conform fanatik.ro.

Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024

Cota pe care o are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024 a crescut după ce sportiva noastră a anunţat că nu va participa la turneul de la Madrid, din cauza unor probleme fizice.

Reclamă 4 / 0/3

Ţinând cont că Simona a disputat un singur meci de la revenirea după suspendarea pentru dopaj, bookmakerii au decis să îi crească cota campioanei de la Paris din 2018, chiar dacă ea rămâne printre favoritele specialiştilor.

Dacă în luna martie, Simona Halep avea o cotă de 15 la a doua victorie din carieră la Paris, acum cota ei a ajuns 22, fiind la acest capitol la egalitate cu Maria Sakkari, dar mai bine cotată decât Ons Jabeur, Jelena Ostapenko sau Victoria Azarenka.

Principala favorită la câştigarea Roland Garros 2024 este Iga Swiatek. Poloneza are o cotă de 2.05 la adjudecarea trofeului şi este urmată de Aryna Sabalenka (6), Elena Rybakina (7) şi de Coco Gauff (8).

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și