Închide meniul

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei: „Mi-aş fi dorit mult să fiu acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 august 2024, 13:45

Reclamă
Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei: „Mi-aş fi dorit mult să fiu acolo!

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei. Halep a spus că marele său vis a fost să participe la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep regretă enorm faptul că nu a putut participa la Jocurile Olimpice. Simona a transmis şi un mesaj superb de felicitare pentru totţi sportivii care au luat medalii.

Simona Halep a dezvăluit care este marele regret al carierei

„Rămâne un regret că nu am putut participa. Mi-aș fi dorit foarte mult să fiu la Jocurile Olimpice, dar am fost în 2012 la Londra și mi-a plăcut tare mult. Este cu adevărat un sentiment diferit să joci Olimpiada. Am mai jucat Fed Cup, am fost foarte aproape de o finală, dar totuși nu se compară cu o Olimpiadă. De aceea, vreau să îi felicit pe toți cei care sunt prezenți aici, pentru că știu cât de grea este munca din spatele Jocurilor Olimpice și mai ales că presiunea este enormă știind că patru ani te antrenezi pentru un moment, dar au fost capabili, puternici să câștige medalii pentru România.

Mă bucur tot timpul când sportivii câștigă pentru că știu ce înseamnă și știu cât de multă muncă este în spate, cât de multe emoții trăiesc, presiune, tensiune și îi apreciez din tot sufletul și îi felicit încă o dată.

La canotaj mă simțeam puțin relaxată pentru că știam că fetele sunt puternice și au mai câștigat medalii, iar la David acolo a fost acolo pe ultimul metru, ultimul moment, dar a fost o emoție ca și cum aș fi participat și eu la acea cursă”, a spus Simona Halep.

Reclamă
Reclamă 4

Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta. „Sori” a venit în cârje la premierea medaliaţilor de Ţiriac

Imagine rară cu Sorana Cîrstea si Simona Halep, una lângă alta. Cele două şi-a făcut apariţia la festivitatea de premiere a medaliaţilor olimpic de Ion Ţiriac.

Sorana Cîrstea a venit în cîrje la festivitatea de premiere a medaliaţilor olimpici de Ion Ţiriac. La eveniment şi-a făcut apariţia şi Simona Halep, iar imaginea cu cele două a devenit virală. Sorana Cîrstea a venit în cîrje după operaţia suferită.

De-a lungul timpului, s-a speculat că între cele două există o stare de tensiune. În ultima perioadă, relaţia dintre cele două s-a îmbunătăţit vizibil. Sorana Cîrstea chiar i-a transmis un mesaj de susţinere Simonei Halep în scandalul de dopaj. Mai mult. şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis a spus că cele două au îngropat securea războiului.

Reclamă

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două campioane ale României este 2-2. Sorana a condus cu 2-1 după primele meciuri care au avut loc până în 2010. În 2022, Simo şi Sori se întâlneau ultima oară, la Indian Wells, iar Halep se impunea în optimi, cu 6-1, 6-4.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și