Închide meniul

Manchester United, victorie la limită în primul meci al noului sezon de Premier League

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2024, 9:16 / Actualizat: 17 august 2024, 10:58

Reclamă
Manchester United, victorie la limită în primul meci al noului sezon de Premier League

Manchester United, victorie la limită în primul meci al noului sezon de Premier League

Erik ten Hag, la meciul cu Fulham / Profimedia Images

Manchester United a obţinut o victorie la limită în primul meci al noului sezon de Premier League. „Diavolii roşii” au învins-o pe Fulham cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul meci al noului sezon de Premier League, Erik ten Hag a fost inspirat. El i-a introdus pe Joshua Zirkzee şi Alejandro Garnacho în minutul 61.

Manchester United, victorie la limită în primul meci al noului sezon de Premier League

Zirkzee, tânărul olandez, adus de la Bologna în această vară, a reuşit să înscrie unicul gol al întâlnirii de pe Old Trafford, în minutul 87, din pasa lui Garnacho, relatează news.ro. Manchester United a început, astfel, sezonul cu o victorie.

Ruud van Nisterlooy s-a întors în această vară la Manchester United în calitate de secund al lui Erik ten Hag. Van Nistelrooy a fost ultima oară antrenorul celor de la PSV Eindhoven, formație pe care a părăsit-o în luna mai a anului 2023.

Potrivit informațiilor oferite de Mirror, Van Nistelrooy a fost chemat la Manchester United imediat după ce Erik ten Hag și-a prelungit contractul cu „diavolii”. Acesta ar fi fost adus pentru a-i pregăti pentru atacanții echipei.

Reclamă
Reclamă 4

„Van Nistelrooy a fost adus pentru a-i face pe atacanți să marcheze și pentru a scoate cea mai bună versiune din ei!”, a scris sursa menționată anterior.

În cariera de antrenor, Ruud Van Nistelrooy a câștigat o cupă a Olandei, alături de PSV Eindhoven. Chiar dacă a avut succes pe banca formației din Eredivise, fostul mare jucător a demisionat, acuzând o „lipsă de sprijin din partea conducerii”.

Manchester United a realizat un transfer uriaş în această vară. „Diavolii roşii” au plătit 62 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Old Trafford pe fundaşul central Leny Yoro. În vârstă de numai 18 ani, el a fost transferat de la Lille. Yoro are selecţii pentru naţionalele U17, U18, U19, U21 şi U23 ale Franţei. Este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 50 de milioane de euro.

Reclamă

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

18:53

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca se joacă ACUM. Guimaraes – Estoril, la 20:00

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

18:51

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga

18:30

LIVE SCOREChelsea – Manchester City 0-1. Gol Erling Haaland! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

18:29

„Aşa face Petrescu, trei pe post!” Gică Hagi, anunţ despre o nouă revenire la Farul: „Vrem minunea, să-i resuscităm!”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și