Închide meniul

Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United! A scris istorie pe Old Trafford și va fi secundul lui Erik ten Hag

Alex Ioniță Publicat: 9 iulie 2024, 22:17

Reclamă
Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United! A scris istorie pe Old Trafford și va fi secundul lui Erik ten Hag

Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United!

Ruud van Nistelrooy / Profimedia

Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United! Fostul jucător, care a scris istorie pe Old Trafford, a revenit la echipa alături de care a reușit performanțe uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Van Nistelrooy a fost pentru ultima dată antrenorul celor de la PSG Eindhoven, formație pe care a părăsit-o în luna mai a anului 2023.

Ruud van Nistelrooy a semnat cu Manchester United!

Potrivit informațiilor oferite de Mirror, Van Nistelrooy a fost chemat la Manchester United imediat după ce Erik ten Hag și-a prelungit contractul cu „diavolii”.

Acesta ar fi fost adus pentru a-i pregăti pentru atacanții echipei.

„Van Nistelrooy a fost adus pentru a-i face pe atacanți să marcheze și pentru a scoate cea mai bună versiune din ei!”, a scris sursa menționată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

În cariera de antrenor, Ruud Van Nistelrooy a câștigat o cupă a Olandei, alături de PSV Eindhoven. Chiar dacă a avut succes pe banca formației din Eredivise, fostul mare jucător a demisionat, acuzând o „lipsă de sprijin din partea conducerii”.

Manchester United a pus „pe masă” 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii!

Manchester United a pus „pe masă” 50.000.000 de euro, pentru primul transfer al verii! Echipa lui Erik ten Hag a pus ochii pe fundașul Leny Yoro, legitimat în prezent la Lille.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, oferta a fost acceptată de către oficialii formației din Ligue 1. Totuși, „diavolii” nu sunt siguri că mutarea se va realiza.

Reclamă

Concret, oficialii lui Manchester United nu au primit momentan un acord din partea jucătorului, pentru ca mutarea să se poată realiza.

Potrivit unor informații apărute în presa din Spania, Leny Yoro așteaptă un transfer la Real Madrid, echipă care îl are, de asemenea, pe lista de transferuri. Astfel, fundașul nu a dat, cel puțin pentru moment, curs ofertei primite din partea formației de pe Old Trafford.

În momentul de față, Leny Yoro este cotat la suma de 50 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Pentru Lille a adunat 44 de partide, în sezonul 2023/2024, în care a marcat de 3 ori.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

12:05

VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY

11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și