Închide meniul

„E a doua familie” Max Verstappen, despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull: „A fost emoţionant”

Alex Masgras Publicat: 17 august 2024, 11:47

Reclamă
„E a doua familie Max Verstappen, despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull: „A fost emoţionant

Max Verstappen, despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull: "A fost emoţionant"

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen a vorbit despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull. Olandezul pilotează pentru constructorul austriac încă din 2016, an în care a şi câştigat prima sa cursă. Verstappen se impunea atunci în prima sa cursă în monopostul Red Bull, la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Max Verstappen şi-a trecut în palmares trei titluri mondiale şi luptă în acest sezon pentru al patrulea. Înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos, care va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, Verstappen a dezvăluit ce reprezintă Red Bull pentru el.

„E a doua familie” Max Verstappen, despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull: „A fost emoţionant”

Olandezul a recunoscut că cel mai emoţionant moment a fost titlul cucerit în 2021, atunci când s-a luptat până în ultimul tur al sezonului cu Lewis Hamilton. Verstappen a vorbit şi despre atmosfera de la Red Bull şi a declarat că echipa este a doua sa familie:

„Primul titlu a fost emoţionant, mai ales după acel sezon foarte dificil pentru toată lumea. Sunt momente pe care nu le voi uita niciodată. Relaţia pe care o am cu echipa… cu siguranţă că se simte că e a doua familie. Pot să fiu eu, ceea ce e foarte important.

Pur şi simplu e grozav. Sunt mulţi oameni aici care au fost de la început, dar şi cei noi. E fantastic să pot să lucrez cu toţi”, a declarat Max Verstappen, potrivit formula1.com.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Verstappen a mai spus că nu îl interesează recordurile din Formula 1:

„Sincer, nu îmi pasă de recorduri. Când stau pe plajă şi beau gin, nu îmi pasă de recorduri, aşa că o să fiu bine”, a mai spus triplul campion mondial.

Formula 1 va reveni în weekend-ul 23-25 august, atunci când la Zandvoort va avea loc Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live și peste 70 canale liniare, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:56

„M-am întors acasă!” Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid. Ce a spus despre fanii din Giuleşti

20:40

OFICIAL | Neil Lennon a fost dat afară de Rapid! Anunţul oficial al giuleştenilor

20:18

Video„Ştim cu toţii cât de nebun e” Bănel Nicoliţă a lăudat revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! Cum vede lupta la titlu în Liga 1

19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

VideoRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și