Închide meniul

PSG l-a achiziţionat pe Desire Doue, pentru 50 de milioane de euro!

Publicat: 17 august 2024, 12:20

Reclamă
PSG l-a achiziţionat pe Desire Doue, pentru 50 de milioane de euro!

PSG l-a achiziţionat pe Desire Doue, pentru 50 de milioane de euro!

Desire Doue, în meciul Franţei cu Spania de la Jocurile Olimpice / Profimedia Images

PSG l-a achiziţionat pe Desire Doue de la Rennes, în vârstă de 22 de ani, anunţă presa franceză. Desire Doue e mijlocaş ofensiv şi a evoluat pentru reprezentativa Franţei la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sursei citate, suma de transfer este în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro fără bonusuri, cu un contract pe cinci ani.

PSG l-a achiziţionat pe Desire Doue, pentru 50 de milioane de euro!

El va începe luni antrenamentele cu noua sa echipă. Remarcat la Rennes, jucătorul era dorit şi de Bayern Munchen, relatează news.ro.

PSG i-ar fi găsit şi înlocuitor lui Kylian Mbappe. Campioana Franţei se află în negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro.

La doar o zi după ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial la Real Madrid, PSG a intensificat discuţiile pentru înlocuitorul starului francez.

Reclamă
Reclamă

Conform lui Fabrizio Romano, celebrul jurnalist italian, PSG se află în discuţii avansate cu starul lui Napoli, Victor Osimhen. În cazul în care atacantul nigerian 25 se va înţelege cu PSG, Napoli are deja înlocuitor. Fosta campioană din Serie A îl vrea pe Romelu Lukaku.

PSG ar avea prima opţiune pentru transferul lui Osimhen. Ea se luptă pentru această mutare cu Chelsea, dar şi cu mai multe cluburi din zona arabă. Victor Osimhen este cotat la 100 de milioane de euro de site-ul Transfermakt.

PSG a reacţionat după ce s-a spus că a oferit 250 de milioane de euro pentru Lamine Yamal

PSG a reacţionat după ce s-a spus că a oferit 250 de milioane de euro pentru Lamine Yamal. Campioana Franţei a negat cu vehemenţă informaţia apărută cu privire la noul star din fotbalul mondial.

Reclamă

Vedetă în devenire pentru Spania la Euro 2024, Lamine Yamal stârneşte deja interes la mercato. În ciuda zvonurilor care circulă în Spania, Paris Saint-Germain a negat că ar fi oferit 250 de milioane de euro pentru a-l transfera pe jucătorul de la FC Barcelona în această vară.

O astfel de sumă ar fi un record şi o sumă mai mare decât cea plătită de Paris Saint-Germain pentru brazilianul Neymar în 2017. În urmă cu şapte ani, PSG l-a luat pe Neymar de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Format la Barcelona, Lamine Yamal vine după un prim sezon convingător cu echipa blaugrana. Devenit un titular incontestabil la nivel de club, el a devenit, de asemenea, o figură cheie pentru ţara sa la Euro 2024, scria news.ro.

În timp ce EFE a informat că PSG a contactat clubul înaintea Euro 2024, Sport relatează că surse de la Paris şi-au exprimat surprinderea faţă de acest zvon. Aceasta, în ciuda relaţiilor excelente pe care clubul parizian le are cu agentul internaţionalului spaniol, Jorge Mendes. Sub contract până în 2026, cu posibilitatea de a-şi prelungi aventura până în 2028, Lamine Yamal nu va fi lăsat să plece atât de uşor de Barça. El are în contract o clauză de reziliere de un miliard de euro.

 

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:48

Câţi bani va încasa Marius Şumudică la Rapid! Dan Şucu a acceptat să îi plătească bonusuri uriaşe. Toate detaliile din contract

19:41

EXCLUSIV„Îl cunosc de mic” Rică Răducanu, încântat de revenirea lui Marius Şumudică la Rapid! De ce crede că nu a reuşit Neil Lennon

19:23

EXCLUSIVRăzvan Raţ ştie de ce are nevoie Marius Şumudică pentru a reuşi pe banca Rapidului: „Asta o să conteze foarte mult!”

18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și