Închide meniul

Cine va arbitra Rapid – Dinamo, derby-ul etapei a 6-a din Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2024, 14:56

Reclamă
Cine va arbitra Rapid – Dinamo, derby-ul etapei a 6-a din Liga 1!

Cine va arbitra Rapid - Dinamo, derby-ul etapei a 6-a din Liga 1!

Rapid şi Dinamo / colaj Profimedia Images

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat cine va arbitra Rapid – Dinamo, derby-ul etapei a 6-a din Liga 1! Iulian Călin (37 de ani) se va afla la centru. El va fi ajutat la cele două linii de asistenții Mihai Marica și Florin Neacșu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitru de rezervă la derby-ul dintre Rapid şi Dinamo va fi Iulian Dima. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și Adrian Popescu.

Cine va arbitra Rapid – Dinamo, derby-ul etapei a 6-a din Liga 1!

Observatorul meciului Rapid – Dinamo va fi Cristian Nica, din Ploieşti. Giuleştenii nu au nicio victorie în acest sezon. De partea cealaltă, Dinamo are 2 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere, cu CFR Cluj.

Rapid ocupă locul 13 în Liga 1 înaintea acestui meci, în timp ce Dinamo se află pe locul 5.

Viorel Moldovan le-a promis fanilor Rapidului victoria în meciul cu Dinamo. El sublinia chiar că garantează că giuleştenii vor obţine cu rivalii din Ştefan cel Mare prima victorie din acest sezon.

Reclamă
Reclamă 4

Nu există un moment mai prielnic decât acest derby pentru a ieși din această situație, pentru a se produce declicul așteptat. Sunt convins că se va produce. Starea de spirit este foarte bună. Mă aflu la antrenamentul echipei. Totul decurge normal, toată lumea este implicată. Trebuie să găsim soluția și să câștigăm cu Dinamo, pentru a ne elibera și noi.

Când lucrurile nu funcționează, este normal să apară semne de întrebare din toate părțile. Până în momentul de față am fost criticați. Nimic nu facem bine aici, la Rapid (n.r. – ironic). Într-adevăr, rezultatele nu confirmă asta, dar vom vedea. Eu sunt optimist.

Garantez că vom câștiga cu Dinamo! Puteți nota, vom câștiga cu Dinamo! O victorie ar fi un nou început. Trebuie să oferim mult mai mult fotbalistic. Avem calitatea necesară, dar trebuie să arătăm pe teren această calitate.

Reclamă

Sper ca băieții să arate talentul pe care-l au începând de duminică. Oricum, e clar că factorul psihologic contează foarte mult. Echipa și-a pierdut capitalul de încredere. Încercăm să-l refacem, dar avem nevoie de o victorie”, declara Viorel Moldovan pentru digisport.ro.

„Nu sunt apţi” Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Petru Neagu şi Dennis Politic nu vor evolua niciun minut cu Rapid.

În ceea ce îl priveşte pe Hakim Abdallah, antrenorul „câinilor” este optimist că el va putea intra din primul minut pe teren cu Rapid.

Petru și Dennis nu sunt apți pentru acest joc. Prima estimare este de trei săptămâni. Vom da totul pentru a îi recupera cât mai rapid. Hakim este apt. A participat la ultimele două antrenamente.

Cred în el, în mentalitatea și atitudinea lui. Va fi pregătit pentru jocul de mâine. Nu am prevăzut aceste accidentări, nu am fost încântat. În primele partide, au jucat cu un sistem în fundaș, apoi au schimbat, la ultima partidă, într-o formație cu 4 fundași.

Rezultatele lor nu au fost cele așteptate, au avut unele probleme. În situații de genul, vor da totul, încă din prima secundă, mai ales că joacă pe teren propriu.

Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm și să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile. Eu cred în toți jucătorii mei. Avem unii jucători tineri, care nu au experiență, însă am încredere în ei. Oricine care va intra pe teren va evolua la nivelul pe care-l așteptăm”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţa de presă organizată înainte de derby-ul Rapid – Dinamo.

Rapid – Dinamo se dispută duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panseraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și