Închide meniul

„Nu sunt apţi” Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2024, 14:16

Reclamă
„Nu sunt apţi Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid!

Zeljko Kopic, în conferinţa de presă de dinainte de derby-ul cu Rapid / AntenaSport

Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Petru Neagu şi Dennis Politic nu vor evolua niciun minut cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ceea ce îl priveşte pe Hakim Abdallah, antrenorul „câinilor” este optimist că el va putea intra din primul minut pe teren cu Rapid.

„Nu sunt apţi” Zeljko Kopic le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Petru și Dennis nu sunt apți pentru acest joc. Prima estimare este de trei săptămâni. Vom da totul pentru a îi recupera cât mai rapid. Hakim este apt. A participat la ultimele două antrenamente.

Cred în el, în mentalitatea și atitudinea lui. Va fi pregătit pentru jocul de mâine. Nu am prevăzut aceste accidentări, nu am fost încântat. În primele partide, au jucat cu un sistem în fundaș, apoi au schimbat, la ultima partidă, într-o formație cu 4 fundași.

Rezultatele lor nu au fost cele așteptate, au avut unele probleme. În situații de genul, vor da totul, încă din prima secundă, mai ales că joacă pe teren propriu.

Reclamă
Reclamă 4

Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm și să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile. Eu cred în toți jucătorii mei. Avem unii jucători tineri, care nu au experiență, însă am încredere în ei. Oricine care va intra pe teren va evolua la nivelul pe care-l așteptăm”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţa de presă organizată înainte de derby-ul Rapid – Dinamo.

Rapid – Dinamo se dispută duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Giuleşti. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Hakim Abdallah dacă Darius Olaru pleacă de la FCSB!

Gigi Becali a anunţat că vrea să îl transfere pe Hakim Abdallah de la Dinamo dacă Darius Olaru va pleca. Finanţatorul FCSB-ului a declarat că Darius Olaru are mai multe oferte, una dintre acestea fiind din Rusia.

În vârstă de 26 de ani, Abdallah e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 450.000 de euro.

Eu vreau să văd dacă pleacă Olaru prima dată. Să văd cum joacă Tănase în locul lui. Mai revine şi Tavi Popescu. Altfel, nu are rost să vorbesc acum. Îmi trebuie un atacant, că Tănase ar juca în locul lui Olaru, iar Miculescu nu e atacant.

Din campionat n-am pe cine să aduc. Mie îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic. FCSB nu stă într-un jucător. Dacă pleacă, atunci să plece”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

În acest sezon de Liga 1, Hakim Abdallah are 2 goluri şi 2 pase de gol în 5 meciuri în care a evoluat pentru Dinamo. Abdallah are 14 prezenţe în naţionala statului Madagascar, pentru care a marcat un gol. El a evoluat şi pentru naţionalele U19 şi U16 ale Franţei. Pentru naţionala U19 a Franţei a marcat un gol.

Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Sută la sută”

Dănuţ Lupu e convins că Marius Şumudică va ţine cu Dinamo în derby-ul cu Rapid! Fostul internaţional român e de părere că Şumudică îşi doreşte atât de mult să devină antrenorul Rapidului încât va vrea să piardă echipa lui favorită.

Dănuţ Lupu, fost mare jucător, care a evoluat atât la Dinamo, cât şi la Rapid, spune că nu mai susţine acum nicio echipă.

De mulți ani nu mai țin cu nimeni, îmi face statuie Dinamo sau Rapid? Cred că nici coroană de flori nu îmi trimit. Dacă stăm și ne gândim la cum a început campionatul, ar trebui să spunem că Dinamo are prima șansă.

În aceste derby-uri nu a contat poziţia din clasament. FCSB s-a chinuit cu Dinamo, nu prea a reușit să îi bată în unele derby-uri. Îmi doresc ca Dinamo să reziste, să meargă pe aceeași linie. Mă gândesc și la Șumi, de asta spun să câștige Dinamo.

Știu că Șumudică va ține cu Dinamo meciul ăsta, sută la sută. Iar îi spun, dar să nu zică iarăși că mă iau de el. Te duci la o echipă, ești rapidist, dar nu te mai duce cu gesturile alea pentru că lumea interpretează”, a declarat Dănuţ Lupu pentru fanatik.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panseraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și