Închide meniul

Mohamed Salah a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League! Recordul stabilit în Ipswich – Liverpool 0-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2024, 16:30

Reclamă
Mohamed Salah a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League! Recordul stabilit în Ipswich – Liverpool 0-2

Mohamed Salah a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League

Mohamed Salah, după ce a marcat în Ipswich - Liverpool 0-2 / Profimediaimages

Mohamed Salah a început perfect noul sezon şi a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League. Egipteanul în vârstă de 32 de ani a fost MVP-ul partidei Ipswich – Liverpool, scor 0-2, din prima etapă a noului sezon din campionatul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cormoranii” s-au chinuit în prima repriză şi nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii nou-promovatei. După pauză s-a făcut remarcat Salah. Starul lui Liverpool a dat recital.

Mohamed Salah a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League

În minutul 60, Salah a scăpat pe culoar şi l-a servit excelent pe Diogo Jota. L-a lăsat pe portughez singur cu portarul advers şi Liverpool a deschis scorul.

La scurt timp distanţă şi-a trecut numele pe tabelă şi Mohamed Salah. Acesta a profitat de o eroare din defensiva gazdelor şi a marcat. A atins o bornă uriaşă.

Salah a marcat pentru a 9-a oară în prima etapă din Premier League, mai mult decât orice alt jucător din istoria competiţiei.

Reclamă
Reclamă 4

Liverpool a reuşit să o învingă cu 2-0 pe Ipswich şi înlocuitorul lui Jurgen Klopp a avut startul dorit pe banca grupării din Anfield. Arne Slot va sta în faţa fanilor peste o săptămână, cu Brentford.

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp

Specialiştii au alcătuit topul favoritelor la cucerirea titlului din Premier League. Manchester City şi Arsenal au primit cele mai mici cote, din partea bookmakerilor.

Reclamă

Concret, Manchester City este favorită în opinia acestora, având o cotă de 2.00 la câştigarea unui nou titlu, în timp ce Arsenal are o cotă de 2.85.

Pe locul al treilea în topul favoritelor se clasează Liverpool. Formaţia de pe Anfield are o cotă uriaşă, de 10, la câştigarea Premier League. „Cormoranii” sunt la o distanţă imensă faţă de rivalele Manchester City şi Arsenal, în opinia bookmakerilor, spre deosebire de sezoanele trecute, atunci când erau antrenaţi de Jurgen Klopp.

Pe locul patru în topul favoritelor la câştigarea Premier League se clasează Chelsea, cu o cotă de 20. Formaţia de pe Stamford Bridge a făcut, şi în această vară, investiţii masive, şi a transferat numeroşi jucători pentru a se lupta pentru trofee, după ce în sezonul trecut a ocupat locul şase.

Manchester United are şi ea o cotă uriaşă pentru câştigarea titlului, care ar fi primul după o pauză de 12 ani. Echipa lui Radu Drăguşin, Tottenham, este cotată cu a cincea şansă la câştigarea titlului. Spurs are o cotă de 30, la egalitate cu Newcastle.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:50

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului! Echipele

19:40

Panathinaikos – Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

19:35

„E presiune mare pe el!” Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

19:34

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril, la 20:00

19:19

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și