Închide meniul

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp! Ce loc ocupă în topul favoritelor

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 11:36

Reclamă
Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp! Ce loc ocupă în topul favoritelor

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp, cu trofeul Premier League/ Profimedia

Liverpool are o cotă uriaşă la câştigarea Premier League, după plecarea lui Jurgen Klopp. „Cormoranii” sunt gata să debuteze în noul sezon, avându-l pe bancă pe Arne Slot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul sezon din Premier League va începe la finalul acestei săptămâni. În primul meci al etapei, Manchester United se va duela cu Fulham, vineri, de la ora 22:00.

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp

Specialiştii au alcătuit topul favoritelor la cucerirea titlului din Premier League. Manchester City şi Arsenal au primit cele mai mici cote, din partea bookmakerilor.

Concret, Manchester City este favorită în opinia acestora, având o cotă de 2.00 la câştigarea unui nou titlu, în timp ce Arsenal are o cotă de 2.85.

Pe locul al treilea în topul favoritelor se clasează Liverpool. Formaţia de pe Anfield are o cotă uriaşă, de 10, la câştigarea Premier League. „Cormoranii” sunt la o distanţă imensă faţă de rivalele Manchester City şi Arsenal, în opinia bookmakerilor, spre deosebire de sezoanele trecute, atunci când erau antrenaţi de Jurgen Klopp.

Reclamă
Reclamă 4

Pe locul patru în topul favoritelor la câştigarea Premier League se clasează Chelsea, cu o cotă de 20. Formaţia de pe Stamford Bridge a făcut, şi în această vară, investiţii masive, şi a transferat numeroşi jucători pentru a se lupta pentru trofee, după ce în sezonul trecut a ocupat locul şase.

Manchester United are şi ea o cotă uriaşă pentru câştigarea titlului, care ar fi primul după o pauză de 12 ani. Echipa lui Radu Drăguşin, Tottenham, este cotată cu a cincea şansă la câştigarea titlului. Spurs are o cotă de 30, la egalitate cu Newcastle.

Arne Slot a vorbit despre Jurgen Klopp, când a fost prezentat la Liverpool

Arne Slot a preluat-o pe Liverpool în această vară, după plecarea lui Jurgen Klopp. Fostul antrenor al celor de la Feyenoord a îmbrăcat echipamentul lui Liverpool şi a oferit un interviu din postura de antrenor al „cormoranilor”.

Reclamă

Inevitabil, el a vorbit şi despre Jurgen Klopp, cel care a stat pe banca lui Liverpool aproape nouă ani. Germanul a reuşit să readucă echipa în elita fotbalului mondial, câştigând opt trofee pe Anfield.

Noul antrenor al lui Liverpool a dezvăluit şi ce a vorbit cu antrenorul german, olandezul simţind din discuţiile pe care cei doi le-au purtat că Jurgen Klopp s-a bucurat enorm pentru numirea lui Slot pe banca echipei:

Mi-a oferit mai multe sfaturi bune. Ce a ieşit în evidenţă a fost faptul că a fost foarte bucuros pentru mine şi, cred ă a spus-o şi el în presă, că va fi fanul meu numărul 1 pentru că el o va susţine mereu pe Liverpool, lucru pe care nu îl vezi foarte des. Asta spune multe despre caracterul lui, despre felul cum a gestionat această situaţie”, a declarat Arne Slot, potrivit liverpoolfc.com.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:13

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu! Laude pentru antrenorul român, înainte de startul sezonului

12:57

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului

12:46

Sold-out la FCSB – Sparta Praga! Fanii iau cu asalt Ghencea la returul „de foc” din Champions League

12:09

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

10:52

„Sunt îngrijorat!” Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

10:49

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și