Închide meniul

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică: „Cine e?”. Reacţie fermă despre ultimatumul lui Dan Şucu

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2024, 16:47

Reclamă
Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică: „Cine e?. Reacţie fermă despre ultimatumul lui Dan Şucu

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică

Neil Lennon, în conferinţa de presă / AS.ro

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică. Antrenorul Rapidului a răbufnit la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Dinamo care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost criticat dur de Şumudică, tehnicianul nord-irlandez a ripostat. L-a catalogat „neprofesionist” pe fostul atacant şi antrenor din Giuleşti. A ţinut să afirme că nu s-a întâlnit cu o astfel de situaţie în Scoţia.

Neil Lennon nu a mai rezistat şi l-a făcut praf pe Marius Şumudică

Am avut parte de aceată ostilitate şi în Scoţia, trebuie să suferi pentru a avea succes. (Aţi avut un Şumudică în Scoţia) Cine e Şumudică? E omul acela care vorbeşte mereu? Nu cred că face bine ce face. Nu e profesionist ce face. Nu avem pe cineva ca el în Scoţia, sau în Marea Britanie„, a declarat Neil Lennon.

Fără victorie pe banca Rapidului, Lennon asigură că postul său nu este în pericol, în cazul unei înfrângeri cu Dinamo. A negat că Dan Şucu i-ar căuta înlocuitor.

(N.r. Aţi avut discuţii cu conducerea) Am avut o discuţie cred că luni, cu Vio (n.r. Viorel Moldovan) şi Daniel. Am discutat despre ce putem face mai mult, dacă pot ajuta jucătorii mai mult. Am discutat ce trebuie evitat. Sunt lucruri pozitive. Sezonul trecut aveam cinci puncte. Era Bergodi criticat atât cum este Lennon? Avea două înfrângeri şi el. Sunt frustrat şi eu, ca toată lumea. Dar e nevoie de timp, am fost aproape. Jucătorii muncesc mult, dar nu am obţinut o victorie. Ştiu că nu suntem departe.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Ce mesaj aţi primit de la conducere, mai au răbdare?) Da, bineînţeles! Nu există niciun ultimatum, am aşteptări mari de la echipă. Vreau să transform această experienţă într-un succes. Rezultatele s-au îmbunătăţit, spre deosebire de sezonul trecut, nu aşa cum ne-am dorit. Dar se vor mai îmbunătăţi. Am văzut că mulţi m-au criticat. Înţeleg că este nerăbdare, dar sunt determinat, sunt un luptător şi voi lupta pentru a face lucrurile cum trebuie„, a mai spus Lennon.

Rapid este singura echipă fără succes în acest sezon din Liga 1. Giuleştenii au 4 remize şi o înfrângere.

Marius Şumudică, anunţ bombă despre venirea la Rapid

Marius Şumudică a făcut un anunţ bombă despre venirea la Rapid, dezvăluind ce discuţie a purtat cu Dan Şucu. Antrenorul a oferit declaraţii şi despre Neil Lennon.

Reclamă

Marius Şumudică a dezvăluit că nu a fost ofertat oficial de către Rapid, mărturisind însă că a purtat mai multe discuţii cu Dan Şucu. Înainte să fie numit Neil Lennon în Giuleşti, acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a promis lui „Şumi” că el va fi următorul antrenor de la Rapid.

Pentru mine e dureros ce se întâmplă la Rapid. Sunt foarte mulți care spun că Rapid a apelat la Șumudică când erau în Liga 3 sau Liga 2. Eu nu puteam, eram sub contract. Eu, de fiecare dată când Rapid a traversat o perioadă de tranziție, eram sub contract. Nu mi s-a făcut nicio ofertă în Liga 3 sau Liga 2. O singură dată am vrut să merg la stadion și să ajut un fost coleg de-ai mei cu niște informații în calitatea mea de rapidist și am fost refuzat de respectivul. Am făcut un pas în spate.

Dragi rapidiști, uitați-o! Șumudică nu a fost ofertat niciodată să meargă la Rapid! De trei ori am fost liber și nu mi s-a făcut nicio ofertă. Am avut două discuții cu domnul Șucu, recunosc. Un om echilibrat, care mi-a spus că a plecat pe un drum și că vrea să-l aducă pe Neil Lennon, dar mi-a spus: ‘Îți promit că vei fi următorul antrenor al Rapidului’. Mi-a zis că va veni vremea când voi antrena Rapidul. Mi-a zis: ‘Acum nu poți pentru că am decis să-l aduc pe Neil Lennon’.

Eu îi doresc baftă, nu îi doresc răul lui Neil Lennon, dar, cu siguranță, Rapid e prima opțiune pentru mine. Am crescut cu Rapid și voi muri cu Rapid„, a declarat Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și