Închide meniul

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 10:25

Reclamă
Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

Rapid - Dinamo LIVE TEXT

Petrila şi Golubovic, în Dinamo - Rapid / Profimedia

Meciul Rapid – Dinamo va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:30. Derby-ul etapei a şasea din Liga 1 va avea loc în Giuleşti, într-un moment dificil pentru echipa lui Neil Lennon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În continuare fără victori în acest început de sezon, giuleştenii speră să încheie seria negativă cu o victorie în faţa rivalilor de la Dinamo.

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

Pe lângă faptul că Rapid nu a câştigat vreun meci în acest sezon, giuleştenii sunt fără victorie în 15 din ultimele 16 meciuri.

De partea cealaltă, Dinamo are un început bun de campionat. După înfrângerea dramatică din prima etapă cu CFR Cluj, „câinii” au mai obţinut două victorii şi două remize în ultimele patru etape.

Sezonul trecut, Rapid a câştigat ambele întâlniri directe. Pe teren propriu s-a impus cu 4-0, în timp ce meciul din deplasare l-a câştigat cu 2-1.

Reclamă
Reclamă 4

Echipe probabile în Rapid – Dinamo

Rapid: Siegrist – Braun, Ignat, Pașcanu, Borza – Papeau, Kait, Gojkovic, Petrila – Hasani, Burmaz
Rezerve: Aioani – Cr. Manea, Săpunaru, Blazek, Micovschi, Iacob, Oaidă, Jambor, G. Gheorghe, R. Pop, El Sawy, Diogo Mendes
Absenți: Hromada, Emmers, R. Onea (accidentați)
Antrenor: Neil Lennon

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Bordușanu, Gnahore, Cîrjan- Milanov, Selmani, Bani
Rezerve: Roșca, C. Costin, Florescu, Soro, Abdallah, A. Irimia, Pașcalău, Licsandru, Rotund, Patriche
Absenți: Dennis Politic, Neagu (accidentați)
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă

„Nu sunt apţi” Zeljko Kopic le-a dat o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Ce a spus de Abdallah

Zeljko Kopic le-a dat o veste proastă fanilor lui Dinamo înainte de derby-ul cu Rapid! Petru Neagu şi Dennis Politic nu vor evolua niciun minut cu Rapid.

În ceea ce îl priveşte pe Hakim Abdallah, antrenorul „câinilor” este optimist că el va putea intra din primul minut pe teren cu Rapid.

„Petru și Dennis nu sunt apți pentru acest joc. Prima estimare este de trei săptămâni. Vom da totul pentru a îi recupera cât mai rapid. Hakim este apt. A participat la ultimele două antrenamente.

Cred în el, în mentalitatea și atitudinea lui. Va fi pregătit pentru jocul de mâine. Nu am prevăzut aceste accidentări, nu am fost încântat. În primele partide, au jucat cu un sistem în fundaș, apoi au schimbat, la ultima partidă, într-o formație cu 4 fundași.

Rezultatele lor nu au fost cele așteptate, au avut unele probleme. În situații de genul, vor da totul, încă din prima secundă, mai ales că joacă pe teren propriu.

Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm și să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.

Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile. Eu cred în toți jucătorii mei. Avem unii jucători tineri, care nu au experiență, însă am încredere în ei. Oricine care va intra pe teren va evolua la nivelul pe care-l așteptăm”, a declarat Zeljko Kopic în conferinţa de presă organizată înainte de derby-ul etapei, Rapid – Dinamo.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

13:44

Dan Şucu bagă mâna în buzunar pentru Rapid – Dinamo! Ce primă le-a promis jucătorilor lui Neil Lennon

13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și